Anne Tammiruusu

agility_kouluttajat_annetammiruusu

Koira: Sohvi
Syntymäaika: 05/2010
Rotu ja sukupuoli: cairnterrieri narttu

Koira: Poppis
Syntymäaika: 10/2011
Rotu ja sukupuoli: cairnterrieri narttu

Koiratausta: Kun ensimmäisen kerran loppuvuonna 2010 marssittiin Sohvin kanssa pentuagilityyn en tiennyt lajista mitään, en edes esteiden nimiä. Siitä se sitten lähti, keulien. Seuratoimintaan tulin mukaan aika nopeasti ja vuodesta 2016 olen vaikuttanut TuuKKin riveissä, kun muutimme tänne maalle. Olen käynyt SAGI:n koulutusohjaajakurssin ja sitä täydentävän jatkokurssin. Ihan tosissaan tätä tehdään, muttei kamalan vakavasti.

Lajit: Agilityn lisäksi koirat nuuskivat raunioilla ja taajamahakutreeneissä, verijäljellä ja nose work -harjoituksissa. Juoksevat ehtiessään viehettä, uivat, vesimattoilevat ja ihan mitä vain Mamma taas haluaa kokeilla. Itseltäni aikaa vaatii kolmaskin 500 kiloinen karvanoppa, puoliverinen hevoseni Jackie Brown. Ja töissä yritän näiden kaikkien lomassa käydä.

Tittelit/saavutukset: Kolmosluokassa kisaavia ovat molemmat koirani. Tai kisaisivat, jos ohjaajansa ne kisoihin joskus ehtisi viemään. Suurin agilitysaavutuksemme lienee pääsy Sohvin kanssa aiemman seuramme (HSKH) tehovalmennusryhmään, siellä me ihmeteltiin ja pingottiin arvokisakoirien joukossa.

Tavoite: Viettää hauskoja hetkiä hallilla tyytyväisten koirakoiden seurassa.