Agilityn kesäkausi 2024

Tuusulan Kennelkerhon agilityn kesäkausi on 6.5 – 25.8.2024, minkä aikana järjestetään eri mittaisia kursseja maanantaisin hallissa TuuKKilassa (Kiilleliuskeenkuja 10, Tuusula) sekä keskiviikkoisin ulkokentällä (Koivumäentie 13, Tuusula). Huom! Ryhmissä treenaavilla on 12h talkoovelvoite vuoden aikana ja kaikkien ryhmissä treenaavien tulee olla Tuusulan Kennelkerhon jäseniä ja edustaa seuraa kilpaillessaan agilitykilpailuissa!

Linkki kesän ryhmähaku uutiseen: 

http://www.tuusulankennelkerho.fi/kesan-agility-ryhmahaku/

 

Lisätietoa ryhmistä

Kevätkausi tammikuusta huhtikuuhun  –  Kesäkausi toukokuusta elokuuhun – Syyskausi syyskuusta joulukuuhun 

Agilityryhmille on varattu maanantai ja keskiviikko klo 17-22 TuuKKilassa. Kouluttajien resursseista riippuen perjantaille voidaan myös ottaa agilityryhmiä/kursseja. Kesäisin agilitylle on nimetty myös ulkokentältä keskiviikko illat. Kentän agilityesteet ovat talven kontissa säilössä ja ne nostetaan ulos jäsenten käyttöön, kun lumet ovat sulaneet, eikä ole enää pakkasia.

Tarjolla on sekä ohjattuja ryhmiä, joita valmentavat seuran omat kouluttajat sekä ulkopuoliset kouluttajat, sekä omatoimiryhmiä, joissa ryhmä treenaa keskenään valmiilla radalla. Omatoimiryhmät ovat suunnattu jo edistyneemmille koirakoille, jotka pystyvät treenaamaan itsenäisesti ja antamaan tukea myös muille ryhmän jäsenille.

Päivän ensimmäisen ryhmän treeniajasta 30min on varattu radan rakentamiseen ja viimeisen ryhmän treeniajasta 15min radan purkamiseen. Näin ollen treeniaika per koirakko on 10-13min riippuen kauan rataantutustumiseen ja vaihtoihin menee aikaa.

Treenipaikat jaetaan ensisijaisesti talkoovelvoitteen täyttäneille ja niistä ilmoitetaan viikon sisään ilmoittautumisajan päättymisestä kaikille ryhmäpaikkaa hakeneille. Talkoovelvoite on 10 h / vuosi. Kaikkien ryhmissä treenaavien tulee olla Tuusulan Kennelkerhon jäseniä ja edustaa seuraa kilpaillessaan agilitykilpailuissa. Seuraan voi liittyä myös sen jälkeen kun ryhmäpaikka on varmistunut.