Maiju Turunen

agility_toimikunta_maiju

Koira: Santtu (Klomppen Valvatti)
Syntymäaika: 21.08.2006
Rotu ja sukupuoli: suomenlapinkoira uros

Koira: Salli (Klomppen Alsikeapila)
Syntymäaika: 07.05.2008
Rotu ja sukupuoli: suomenlapinkoira narttu

Koira: Siiri (Titangus DAvita)
Syntymäaika: 19.03.2018
Rotu ja sukupuoli: australianpaimenkoira narttu

Koiratausta: Santtu on ensimmäinen koirani joka tuli kotiin 2006 syksyllä. Santun kanssa aloiteltiin harrastelut vuoden vanhana tokoilulla ja muutamia näyttelyitä kiertelemällä.
Salli tuli kuvioihin mukaan 2008 kesällä ja Sallin kanssa aloitettiin pentuna tokoilu ja näyttelyt. Keväällä 2011 aloitettiin Sallin kanssa agility ja se on nyt vienyt mennessään. Agilityssä kisaamme Sallin kanssa 2-luokassa (tiputin Sallin 3-luokasta 2-luokkaan).
Santun kanssa kokeiltiin muutama vuosi sitten eläkepäivien lajina rally-tokoa josta sekä koira että ohjaaja innostui. Santun kanssa kisattiin RTK3 ja muutamia mestariluokan kisoja ilman tulosta. Sallinkin kanssa aloitettiin rally-toko ja siinä nyt kisattu RTK2. Salli on myös kokeillut muutaman kisan verran koiratanssia josta tuloksena yksi KUMA eli saisimme kisata AVO luokassa. Tällä hetkellä Sallin kanssa on keskitytty agilityyn ja näyttelyitä kierretään jonkun verran.
Siiri tuli laumaan toukokuussa 2018. Siirin kanssa on aloiteltu agilityä ja rally-tokoa. Tarkoituksena on saada Siiristä uusi kaveri agilityyn ja siinä sivussa kokeilla muitakin lajeja.

 Lajit: Sallin kanssa agility ja näyttelyt, mahdollisesti vielä jossain vaiheessa rally-toko ja koiratanssi. Siirin kanssa agility ja rally-toko ja mitä ikinä keksimmekään.

Tittelit/saavutukset: Santtu RTK3, Salli RTK2

 Tavoite: Sallin kanssa kisailla agilityssä hauskuus edellä eli enää ei ole tulostavoitteita vaan pyrimme tekemään hyviä ratoja niin että ohjaajalla ja koiralla on hauskaa. Näyttelypuolella tavoitteena on Sallille viimeinen SERT jotta neidistä tulisi FI MVA.
Siirin kanssa saada pennusta kasvatettua mukava aikuinen koira, jonka kanssa on ilo elää ja harrastaa Ja tavoite olisi agilityssä päästä kisakentille jossain vaiheessa.