Angelica Leimanin tokopäivä Nahkelan kentällä 27.8.2017

Angelica Leimanin tokopäivä Nahkelan kentällä 27.8.2017

Tuusulan kennelkerho järjestää TOKO-koulutuspäivän sunnuntaina 27.8.2017 klo 10–15, TuuKK:n kentällä, osoite: Koivumäentie 9, Tuusula (Nahkela).

Kouluttajana on Angelica Leiman, jolla on 12-vuotias kelpieuros Kentsu (POHJ & FI & SE & NO & EE TVA) ja 4,5-vuotias kelpienarttu Ylva (POHJ & FI & SE & DK TVA) sekä uutena tulokkaana puolivuotias tanskalais-ruotsalainen pihakoirauros Åke. Hän on Ylvan kanssa tokon valmennusrenkaassa sekä HSKH:n arvokisaryhmässä. Kentsu on myös aikoinaan kuulunut valmennusrenkaaseen ja ollut tokon edustusjoukkueessa sekä varsinaisena että varakoirakkona.

Toko-koulutuspäivään voi ilmoittautua mukaan kaiken ikäiset- ja tasoiset koirakot, jotka ovat kiinnostuneet TOKO:sta. Koulutuspäivään mahtuu mukaan 9 koirakkoa, sekä kuunteluoppilaita.

Jokaisella koirakolla on treeniaikaa 30min, puolivälissä päivää pidämme puolen tunnin tauon. Koulutuspäivä ei sisällä ruokailua eli tarvittaessa omat eväät mukaan, tarjolla on kahvia ja teetä ja pientä purtavaa. Mikro ja jääkaappi löytyvät ja niitä voi halutessaan käyttää eväiden säilytykseen ja lämmitykseen.

Juoksunartuista tulee ilmoittaa, juoksuiset treenaavat viimeisenä (urosten jälkeen), niiden tulee käyttää pöksyjä ja ne voivat olla kentällä vain oman suorituksensa ajan.

Ilmoittautuminen: 21.7.-6.8. jäsenet, 7.8.-20.8. kaikille avoin ilmoittautuminen. Koirakkopaikka: Jäsenet 35 €, ei jäsenet 45 €. Kuunteluoppilaspaikka: Jäsenet 10 €, ei jäsenet 15 €. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja maksuohjeet saat vahvistusviestissä. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen toko@tuukk.fi. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä oma nimesi, oletko jäsen, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, koiran rotu, ikä, nimi, sukupuoli (steriloitu/kastroitu) ja koiran koulutustaso. Voit myös halutessasi kertoa mihin asiaan erityisesti kaipaisit apua, tai mitä haluat koulutukselta.

Ilmoittautuminen on sitova. Lääkärintodistuksella tai muulla pätevällä selvityksellä, tai jos tilallesi on varakoirakko jonossa, voi saada maksetun koulutuspäivän rahat takaisin.

Tervetuloa mukaan!