Hae TuuKKin TOKO-SM joukkueeseen!

Haku TuuKKin TOKO SM-joukkueeseen 2017 alkaa. Tokon joukkue- ja yksilö-SM-kisat järjestetään 27.-28.5.2017 Ojangon Koiraurheilukeskuksessa.
Joukkue koostuu 1-2 alokas-, 1-2 avoimen luokan ja 1-2 voittaja- tai erikoisvoittajaluokan koirasta sekä varakoirakoista. Voit tarkistaa luokkien osallistumisoikeudet täältä:
http://www.tokosm2017.net/kisaajille/osallistumisoikeus-joukkueet/. Joukkueiden koirakot valitaan aiemman koemenestyksen ja potentiaalin perusteella, tarvittaessa yhteisten treenien perusteella ennen hakuajan sulkeutumista. Kaikki TuuKKia yksilökilpailuissa edustavat ovat myös tervetulleita mahdollisiin joukkueen treeneihin, vaikka eivät mahtuisikaan joukkueeseen. Seura tukee joukkuetta maksamalla osallistumismaksut.

Ilmoittautumisia ja tiedusteluja voi laittaa sähköpostiin toko@tuukk.fi 23.4.2017 mennessä (Huom! ilmoittautuminen kisoihin päättyy jo 30.4.). Laitathan ilmoittautumiseen tarkasti koiran ja ohjaajan tiedot, perustelut koiran valinnan puolesta, sekä linkin jalostustietojärjestelmään koiran tietoihin.