Kevään TOKO-kenttäkoulutuksiin ilmoittautuminen alkaa 26.2.2018

Kevään TOKO-kenttäkoulutuksiin ilmoittautuminen alkaa 26.2.2018


Kevään tottelevaisuuskoulutukset alkavat sunnuntaina 25.3.2018. Koulutusta on joka toinen sunnuntai (parillinen viikko) klo 17-20 välillä, yht. 6 kertaa. Viimeinen kerta on 3.6.2018.

Koulutusta on seuraavissa ryhmissä:
1. Arkitottelevaisuus-ryhmän tavoitteena on vahvistaa sinun ja koirasi välistä yhteistyötä. Sopii kaikille koirille rotuun tai koulutustasoon katsomatta. Ryhmässä harjoitellaan perustottelevaisuutta.
2. Tokoalkeet-ryhmään ilmoittautuvat yli 10 kk:n ikäiset koirat. Tässä ryhmässä opetetaan liikkeitä tottelevaisuuskoesääntöjen mukaisesti.
3. Tokojatko-ryhmään ilmoittautuvan koirakon ”pääsyvaatimuksena” on, että koiralla on jo melko hyvät perustaidot vähintään alokasluokan liikkeistä. Ryhmässä harjoitellaan liikkeitä tottelevaisuuskoesääntöjen mukaisesti.
4. Kisavalmiit-ryhmä on koirakoille, jotka ovat menossa ensimmäiseen viralliseen tottelevaisuuskokeeseen (ALO-luokka). Ryhmässä hiotaan ALO-liikkeitä ja laajennetaan niitä muihin luokkiin aikataulun puitteissa.
5. Kilpailevat koirat (kaikki luokat)

Ryhmien toteutuminen määräytyy ilmoittautuneiden määrän ja kouluttajien riittävyyden perusteella ilmoittautumisajan loputtua.

Ilmoittautumiset 26.2.-9.3.2018 sähköpostilla toko@tuukk.fi. Ilmoittautuessa kerro oma nimesi ja voimassa oleva sähköpostiosoitteesi, puhelinnumero, koirasi kutsumanimi, rotu, ikä sekä koulutusryhmä, johon haluat koirasi ilmoittaa.
Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä (ilmoittautumisaikana tulleiden ilmoittautumisten osalta). Ryhmien koko on max. 6 koirakkoa. Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostia ilmoittautumisajan päätyttyä.

Koulutusmaksu on 15€/koira. Maksu suoritetaan ennen koulutuksen alkua seuran tilille FI3250921250030554 käyttäen viitettä 3010. Koulutuksiin voivat osallistua vain Tuusulan Kennelkerho ry:n jäsenet, jäseneksi voi liittyä ryhmäpaikan varmistuttua.
Koulutus pidetään Tuusulan Kennelkerhon kentällä (Koivumäentie 16, Tuusula).