Koulutukset

Yleistä koulutuksista

Tuusulan Kennelkerhon rally-tokotoimikunta järjestää koulutuksia lähes ympäri vuoden. Koulutukset on jaettu kevät ja syyskauteen, joiden välissä pidämme kesätauon. Kentällä ollaan touko-kesäkuussa ja syksyllä elo-syyskuussa. Halliin mennään sateita ja pakkasta karkuun arki-iltaisin tammi-huhtikuussa ja syys-joulukuussa. Pyrimme järjestämään joka kaudella koulutuksia kaiken tasoisille koirakoille, mutta koulutustarjonta vaihtelee kouluttajien saatavuudesta riippuen. Jos haluat mukaan iloiseen joukkoomme, niin laitathan viestiä osoitteeseen rallytoko(at)tuukk.fi. Ilmoittautumalla Tuusulan Kennelkerhon rally-toko kurssille sitoudut osallistumaan seuran yhteisiin talkoisiin, joista ilmoitetaan aina ympäri vuoden.

Ajankohtaiset kurssit ja tapahtumat

Koulutukset järjestetään torstaisin klo18-21 Tuukkilassa, Tuusulassa viikoilla 39-50. Rally-tokon koulutukset alkavat 30.9.2021 ja 16.12 jälkeen jäämme joululomalle. Omat treeniryhmät ja kerrat näet TÄSTÄ treenisuunnitelmasta.

Kaikille ryhmäpaikan saaneille on lähetetty sähköpostilla kurssikirje, jossa enemmän tietoa koulutuksesta. Jos et ole saanut sähköpostia, niin laitathan viestiä rallytoko(at)tuukk.fi. Nähdään treeneissä! Kaikki ryhmäpaikat ovat täynnä, mutta voit kysellä peruutuspaikkoja sähköpostilla.

Vuosi 2022

Kevään 2022 hallikurssien ilmoittautuminen aukeaa 6.12.2021 klo12 ja päättyy 17.12.2021 klo 14. Koulutukset järjestetään Tuukkilassa torstai-iltaisin viikoilla 2-17, eli yhteensä 16 viikkoa. Tarjolla niin ohjattuja- kuin omatoimiryhmäpaikkoja.