Seuramestaruus-kilpailun säännöt

Rally-tokon seuramestaruus ratkotaan k.o vuoden aikana virallisessa tai epävirallisessa rally-tokon kilpailussa. Kilpailu, missä mestaruus ratkaistaan ilmoitetaan hyvissä ajoin seuran nettisivuilla ja mahdollisuuksien mukaan Ydinluu-lehdessä.

Vuoden 2024 seuramestaruuskilpailut virallisten rally-tokokilpailujen yhteydessä 9.6.2024!

Seuramestari 0-1 kpl/vuosi (korkeimmat suhteutetut pisteet saanut jäsen) 

Titteli: TuuKK Rally-Tokomestari vvvv

Seuramestaruus-kilpailun pistekertoimet ja seuramestaruus-kilpailun pistetulos

Tuusulan Kennelkerhon rally-tokon seuramestaruuden voittaa se seuran jäsen, joka saa hyväksytyn tuloksen sekä korkeimmat suhteutetut seuramestaruuspisteet. Eri luokissa saavutetut tulokset pisteytetään seuramestaruus-kilpailua varten kertoimien mukaan. Jokaisella luokalle on määritetty oma kerroin. Jos kertoimilla saavutetut pistetulokset ovat tasan, mestaruuden voittaa ylemmässä luokassa kilpaileva koirakko. Jos samassa luokassa kilpailevien koirakoiden suhteutetut pistetulokset ovat tasan, mestaruuden voittaa paremmin varsinaisessa kilpailussa sijoittunut koirakko.


Tarkka seuramestaruus-kilpailun pistetulos, joka määrittää sijoituksen, saadaan laskemalla hyväksytty kisatulos kerrottuna k.o luokan luokkakertoimella. Kertoimet eri luokissa ovat ALO 1,0 , AVO 1,07, VOI 1,14 ja MES 1,21.

Nämä seuramestaruussäännöt ovat voimassa 2023 alkaen. Muutosta sääntöihin voi esittää hallitukselle ja hyväksytyt muutokset astuvat voimaan aina seuraavalle vuodelle esityksestä.