Syksyn TOKO-koulutuksiin ilmoittautuminen alkaa

Syksyn tottelevaisuuskoulutukset alkavat sunnuntaina 9.9.2018. Koulutusta on joka toinen sunnuntai klo 17-20 välillä, yht. 7 kertaa. Viimeinen kerta on 2.12.2018.


Koulutusta on seuraavissa ryhmissä:
1. Pentukurssi: 4,5kk-10 kk koirat. Ryhmässä harjoitellaan liikkeitä tottelevaisuuskoesääntöjen mukaisesti.
2. Tokoalkeet: yli 10 kk koirat. Ryhmässä harjoitellaan liikkeitä tottelevaisuuskoesääntöjen mukaisesti.
3. Tokojatko: Koiralla on jo melko hyvät perustaidot vähintään alokasluokan liikkeistä. Ryhmässä harjoitellaan liikkeitä tottelevaisuuskoesääntöjen mukaisesti.
4. Kisavalmiit-ryhmä on koirakoille, jotka ovat menossa ensimmäiseen viralliseen tottelevaisuuskokeeseen (ALO-luokka), mutta liikkeet vaativat hiomista.
5. Kilpailevat ALO-AVO
6. Kilpailevat VOI-EVL

Ilmoittautumiset 2.9.2018 mennessä sähköpostilla toko@tuukk.fi. Ilmoittautuessa kerro oma nimesi ja voimassa oleva sähköpostiosoitteesi, puhelinnumero, koirasi kutsumanimi, rotu, ikä sekä koulutusryhmä, johon haluat koirasi ilmoittaa.

Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä (ilmoittautumisaikana tulleiden ilmoittautumisten osalta). Ryhmien koko on 4-6 koirakkoa. Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostia ilmoittautumisajan päätyttyä.

Koulutusmaksu on 15€/koira. Koulutuksiin voivat osallistua vain Tuusulan Kennelkerho ry:n jäsenet, jäseneksi voit liittyä saatuasi ryhmäpaikan.

Koulutus pidetään Tuusulan Kennelkerhon kentällä (Koivumäentie 16, Tuusula).