Kevään 2019 TOKO-kenttäkursseille ilmoittautuminen alkaa

Kevään TOKO-koulutukset alkavat sunnuntaina 31.3.2019. Koulutusta on joka toinen sunnuntai (poikkeuksena pentukurssin aikataulu, kts alta) klo 17-20 välillä, yht. 6 kertaa. Viimeinen kerta on 9.6.2019. Koulutus pidetään Tuusulan Kennelkerhon kentällä (Koivumäentie 16, Tuusula).

Koulutusta on seuraavissa ryhmissä:
1. Arkitottelevaisuus: tavoitteena on vahvistaa sinun ja koirasi välistä yhteistyötä. Sopii kaikille koirille rotuun tai koulutustasoon katsomatta. Ryhmässä harjoitellaan perustottelevaisuutta.
2. Toko-alkeet: yli 10 kk:n ikäiset koirat. Tässä ryhmässä opetetaan liikkeitä tottelevaisuuskoesääntöjen mukaisesti.
3. Toko-Pentukurssi (Huom! Kurssi kerran viikossa: 14.4. ja 28.4.-26.5.): alle 10 kk ikäisille. Tässä ryhmässä opetetaan liikkeitä tottelevaisuuskoesääntöjen mukaisesti.
4. Toko-jatko: koiralla on jo melko hyvät perustaidot vähintään alokasluokan liikkeistä. Ryhmässä harjoitellaan liikkeitä tottelevaisuuskoesääntöjen mukaisesti.
5. Toko-Kisavalmiit: koirakoille, jotka ovat menossa ensimmäiseen viralliseen tottelevaisuuskokeeseen (ALO-luokka). Ryhmässä hiotaan ALO-liikkeitä ja laajennetaan niitä ylempiin luokkiin aikataulun puitteissa.
6. Kilpailevat koirat ALO/AVO (jo startannut tai ilmoittautunut ensimmäiseen viralliseen kisaan)
7. Kilpailevat koirat VOI/EVL (vähintään kilpailuoikeus VOI-luokkaan)

Ryhmien toteutuminen ja tarkempi aikataulu määräytyvät ilmoittautuneiden määrän ja kouluttajien riittävyyden perusteella ilmoittautumisajan loputtua.
Ilmoittautumiset 24.3.2019 mennessä sähköpostilla toko@tuukk.fi. Ilmoittautuessa kerro
-Oma nimi
-Puhelinnumero
-Koiran tiedot: nimi, ikä, rotu
-Ryhmätoive, koiran taso

Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautuneille lähetetään sähköpostia viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä.
Koulutusmaksu on 15€/koira. Koulutuksiin voivat osallistua vain Tuusulan Kennelkerho ry:n jäsenet, jäseneksi voi liittyä ryhmäpaikan varmistuttua.