Koulutukset


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Keväästä syksyyn tokojaos harjoittelee ulkokentällä (Koivumäentie 13, Tuusula) tiistaisin klo 17.00-21.00

Syksyllä tokojaoksen harjoitukset siirtyvät halliin (Kiilleliuskeenkuja 10, Tuusula) talven ajaksi. Hallikaudella harjoitteluaika on tiistaisin klo 18.00-21.00.


Yleistä tokokoulutuksista

Tavoitteena on tukea jäsenistön tavoitteita tottelevaisuuskoulutuksessa ja tarjota monipuolista koulutusta eritasoisille koirakoille. Koulutuksia järjestetään hallissa ja/tai kentällä. Hallissa koulutuspäivä on tiistai ja kentällä keskiviikko. 

  • Koulutukset ovat avoimia kaikille seuran jäsenille. Kurssille voi hakea myös seuran ulkopuoliset henkilöt, mutta heidän tulee liittyä seuran jäseniksi heti kun heidät on hyväksytty kurssille. 
  • Osa kursseista voi olla suunnattu tietyille kohderyhmille (esimerkiksi AVO-ALO tai VOI-EVL tasoisille koirakoille), tällöin kohderyhmän koirakot ovat etusijalla kurssipaikkoja jaettaessa. 
  • Jos ilmoittautumisia jollekin kurssille tulee enemmän kuin paikkoja on, jaetaan kurssipaikat yhdistysaktiivisuuden perusteella. Etusijalla ovat yhdistyksen tokojaoksen kouluttajat, yhdistyksen toimihenkilöt, yhdistyksen muiden jaosten kouluttajat ja talkoilevat jäsenet.
  • Koulutusmaksut muodostuvat kurssin kustannusten mukaan. Ulkopuolisten kouluttajien koulutuksissa koulutusmaksuun lasketaan mukaan myös kouluttajan palkkio ja mahdolliset kilometrikorvaukset. Hallissa järjestettävien kurssien hinnan muodostaa hallin vuokra + kouluttajan maksu + mahdolliset kilometrikorvaukset. Kurssimaksu ilmoitetaan aina kurssi-ilmoituksen yhteydessä. Kurssin tai muun tokotapahtuman päävastuullisella järjestäjällä on oikeus osallistua kurssille/tapahtumaan puoleen hintaan. 
  • Tokon toimintaan osallistuvilla jäsenillä on talkoovelvoite yhdistyksen toiminnassa. Talkoovelvoite on vähintään viisi (5) tuntia talkootyötä. 

 

Ajankohtaiset tapahtumat ja kurssit löydät tiedotteista