Koulutukset


TOKOn Kesäteemat 2021

Tuusulan Kennelkerhon Tokojaos järjestää kesäteemoja keskiviikoiltaisin Tuusulan Kennelkerhon treenikentällä klo 18-20 ajalla 30.6-28.7.2021 (paitsi 21.7.2021)

Ilmoittaudu mukaan kesäiltojen teemakerroille. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos kurssikerran perässä lukee "TÄYNNÄ" ei sille illalle ei enää oteta ilmoittautumisia.

Ilmoittautuminen on sitova! 

Jos et pääse osallistumaan sille kerralle, jolle olet ilmoittautunut, voit myydä paikkasi toiselle jäsenelle TuuKK:n FB tokoryhmässä Ilmoittautumismaksua ei palauteta jos olet estynyt osallistumasta ilmoittautumallesi kerralle.

Voit ilmoittautua niin moneen ryhmään kerralla kuin haluat. Jokainen kerta maksaa erikseen 5 eur / koirakko. Saat erillisen sähköpostin maksusta, jossa myös vahvistetaan osallistumisesi illoille joille olet ilmoittautunut. Kurssimaksujen eräpäivä on noin viikko ilmoittautumisesi jälkeen.

Kesäteematreenit on tarkoitettu vain Tuusulan Kennelkerhon jäsenille. Jäsenyydet tarkistetaan ennen teemailtojen alkamista jäsensihteeriltä. Jos et ole vielä jäsen niin tulee liittyä jäseneksi ennen kuin voit osallistua teemaillalle

Teemat ovat seuraavat: 

Aika Teema Taso Kouluttaja
30.6.2021 Kontakti, seuraaminen Kaikki Sari
7.7.2021 Paikallaolo, Nouto, kapulan pito pennut, AVO, ALO Sini
14.7.2021 Ruutu AVO-VOI Mia
28.7.2021 Paikallaolot, tunnistusnouto Kaikki, myös pennut Sini

 

Ilmoittautumiselomake Tokon Kesäteemoille 2021 >Kevään koulutukset alkavat 26.5.2021

Korona-rajoitukset helpottavat, joten pääsemme aloittamaan koulutustoiminnan TuuKKin kentällä toukokuussa! Paikkana on TuuKK:n koulutuskenttä (Koivumäentie 13, Tuusula). 

Keväällä järjestetään kaksi kurssia: Tottelevainen pentu ja Tokon ALO-luokka tutuksi – kurssit. Molemmat kurssit vetää Mia Puska. Lisätietoja kursseista löydät täältä

HUOM! Kurssille valittujen tulee liittyä Tuusulan Kennelkerhon jäseneksi ennen kurssin alkua. (Jäsenhakemus)

Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. 

 


 Jätä toiveesi syksyn toko-kursseista

Kohtapuolin allamme suunnitella elo-syykuun kursseja.
Olisi mukavaa kuulla, millaista kurssitarjontaa jäsenistömme toivoisi.
Millainen kurssi olisi teille hyödyllisintä?  

Jätä mielipiteesi linkin takaa löytyvän lomakkeen avulla 


Yleistä koulutuksista

Tuusulan kennelkerhon tokotoimikunnan tavoitteena on tukea jäsenistön tavoitteita tottelevaisuuskoulutuksessa ja tarjota monipuolista koulutusta eritasoisille koirakoille. Koulutusta pyritään järjestää tasoryhmittäin (arkitottelevaisuus, ALO-AVO, VOI-EVL, arvokilpailuihin tähtäävät). Koulutukset järjestetään hallissa tammi-toukokuussa ja loka-joulukuussa. Koulutukset järjestetään kentällä touko-syyskuussa. Kentällä koulutuspäivä on keskiviikko. Teemapäivät ja tapahtumat voidaan järjestää myös viikonloppuisin.  

Koulutukset ovat tarkoitettu kaikille seuran jäsenille. Osa kursseista voi olla suunnattu tietyille kohderyhmille (esimerkiksi AVO-ALO tai VOI-EVL tasoisille koirakoille), tällöin kohderyhmän koirakot ovat etusijalla kurssipaikkoja jaettaessa. Kurssille voi hakea myös seuran ulkopuoliset henkilöt, mutta heidän tulee liittyä seuran jäseniksi heti kun heidät on hyväksytty kurssille. 

Koulutusmaksut muodostuvat kurssin kustannusten mukaan. Ulkopuolisten kouluttajien koulutuksissa koulutusmaksuun lasketaan mukaan myös kouluttajan palkkio ja mahdolliset kilometrikorvaukset. Kursshttp://www.tuusulankennelkerho.fi/tottelevaisuus/koulutukset/?preview=trueimaksu ilmoitetaan aina kurssi-ilmoituksen yhteydessä.

 

Ajankohtaiset tapahtumat ja kurssit löydät tiedotteista