Koulutukset


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hallikauden treenipäivä on tiistai jolloin tokoryhmät harjoittelevat TuuKKn hallissa (os. Kiilleliuskeenkuja 10, 04330 Tuusula) klo 18-21:00.

Ulkokaudella (touko-syyskuu 2022) tokojaoksen käytettävissä on kenttä keskiviikkoiltaisin klo 17-21:00

 


Yleistä tokokoulutuksista

Tavoitteena on tukea jäsenistön tavoitteita tottelevaisuuskoulutuksessa ja tarjota monipuolista koulutusta eritasoisille koirakoille. Koulutuksia järjestetään hallissa ja/tai kentällä. Hallissa koulutuspäivä on vuonna 2022 tiistai ja kentällä keskiviikko. 

  • Koulutukset ovat avoimia kaikille seuran jäsenille. Kurssille voi hakea myös seuran ulkopuoliset henkilöt, mutta heidän tulee liittyä seuran jäseniksi heti kun heidät on hyväksytty kurssille. 
  • Osa kursseista voi olla suunnattu tietyille kohderyhmille (esimerkiksi AVO-ALO tai VOI-EVL tasoisille koirakoille), tällöin kohderyhmän koirakot ovat etusijalla kurssipaikkoja jaettaessa. 
  • Jos ilmoittautumisia jollekin kurssille tulee enemmän kuin paikkoja on, vaikuttaa hakijan yhdistysaktiivisuus ja se että koirakko edustaa yhdistystä kokeissa. Ensisijalla on yhdistyksen tokojaoksen kouluttajat, yhdistyksen toimihenkilöt, yhdistyksen muiden jaosten kouluttajat, jäsenet jotka edustavat Tuusulan Kennelkerhoa kokeissa ja muut jäsenet. Tässä järjestyksessä. 
  • Koulutusmaksut muodostuvat kurssin kustannusten mukaan. 
    Ulkopuolisten kouluttajien koulutuksissa koulutusmaksuun lasketaan mukaan myös kouluttajan palkkio ja mahdolliset kilometrikorvaukset. Hallissa järjestettävien kurssien hinnan muodostaa hallin vuokra + kouluttajan maksu + mahdolliset kilometrikorvaukset. Kurssimaksu ilmoitetaan aina kurssi-ilmoituksen yhteydessä. Kurssin tai muun tokotapahtuman päävastuullisella järjestäjällä on oikeus osallistua kurssille/tapahtumaan puoleen hintaan. 
  • Tokon toimintaan osallistuvilla jäsenillä on talkoovelvoite yhdistyksen toiminnassa. Talkoovelvoite on vähintään yksi (1) tunti talkootyötä. 

 

Ajankohtaiset tapahtumat ja kurssit löydät tiedotteista