Koulutukset


 

 

 

 

 

 

 

Talven hallikausi 2021-2022

Hallikauden treenipäivä on tiistai jolloin tokoryhmät harjoittelevat TuuKKn hallissa (os. Kiilleliuskeenkuja 10, 04330 Tuusula) klo 18-21:00.

Tammikuussa 2022 aloittaa seuraava tokovalmennusryhmä jota tulee kouluttamaan Sirke Viitanen. Haku koulutukseen avataan 1.11.2021. Löydät tiedot FB ryhmästä ja tältä sivulta: http://www.tuusulankennelkerho.fi/category/toko/ 

 


Yleistä koulutuksista

Tuusulan kennelkerhon tokotoimikunnan tavoitteena on tukea jäsenistön tavoitteita tottelevaisuuskoulutuksessa ja tarjota monipuolista koulutusta eritasoisille koirakoille. Koulutusta pyritään järjestää tasoryhmittäin (arkitottelevaisuus, ALO-AVO, VOI-EVL, arvokilpailuihin tähtäävät). Koulutukset järjestetään hallissa tammi-toukokuussa ja loka-joulukuussa. Koulutukset järjestetään kentällä touko-syyskuussa. Kentällä koulutuspäivä on keskiviikko ja hallissa talvella 2021-2022 tiistai. Teemapäivät ja tapahtumat voidaan järjestää myös viikonloppuisin.  

Koulutukset ovat tarkoitettu kaikille seuran jäsenille. Osa kursseista voi olla suunnattu tietyille kohderyhmille (esimerkiksi AVO-ALO tai VOI-EVL tasoisille koirakoille), tällöin kohderyhmän koirakot ovat etusijalla kurssipaikkoja jaettaessa. Kurssille voi hakea myös seuran ulkopuoliset henkilöt, mutta heidän tulee liittyä seuran jäseniksi heti kun heidät on hyväksytty kurssille. 

Koulutusmaksut muodostuvat kurssin kustannusten mukaan. Ulkopuolisten kouluttajien koulutuksissa koulutusmaksuun lasketaan mukaan myös kouluttajan palkkio ja mahdolliset kilometrikorvaukset. Kursshttp://www.tuusulankennelkerho.fi/tottelevaisuus/koulutukset/?preview=trueimaksu ilmoitetaan aina kurssi-ilmoituksen yhteydessä.

 

Ajankohtaiset tapahtumat ja kurssit löydät tiedotteista