Koulutukset

Yleistä koulutuksista


Tuusulan kennelkerhon tokotoimikunta järjestää koulutuksia sekä kentällä että hallissa. Koulutukset on jaettu kevät ja syyskauteen, joiden välissä pidämme kesätauon. Kevään koulutukset hallissa järjestetään tammi-huhtikuussa arki-iltaisin ja kentällä maalis-kesäkuussa sunnuntaisin. Syksyllä järjestetään koulutuksia kentällä elo-marraskuussa sunnuntaisin ja hallissa loka-joulukuussa arki-iltaisin. Järjestämme kursseja kaikilla tasoilla, mutta kurssitarjonta vaihtelee kouluttajien saatavuudesta riippuen kausittain. Pyrimme myös tarjoamaan tokossa menestyneiden ulkopuolisten kouluttajien koulutuksia tokopäivien muodossa kaksi kertaa vuodessa, touko-kesäkuussa ja elo-syyskuussa.


Ajankohtaiset kurssit ja tapahtumat

Kevät 2018 


Hallikurssit TÄYNNÄ


Jatkokurssi/ Kisalvalmiiden kurssi TÄYNNÄ
10.1.-7.2.2018 klo 18-19, 6 koiraa, 45 € Kouluttaja Marika Westman

Pentukurssi/ Alkeiskurssi (HUOM. Alkaa helmikuussa) TÄYNNÄ
14.2.-14.3.2018 klo 18-19, 6 koiraa, 45 € Kouluttaja Jonna Tiira

Omatoimiryhmät TÄYNNÄ
Omatoimiryhmiin otetaan 4-5 koiraa/tunti ja vuoden 2018 kevään ryhmät pyörivät tammikuusta huhtikuun loppuun, joka viikko. n. 150 €/ohjaaja.
Ryhmä 1: Keskiviikko klo 19-20
Ryhmä 2: Torstai klo 17-18

 

Kenttäkurssit


Kevään TOKO-kenttäkoulutuksiin ilmoittautuminen alkaa 26.2.2018


Kevään tottelevaisuuskoulutukset alkavat sunnuntaina 25.3.2018. Koulutusta on joka toinen sunnuntai (parillinen viikko) klo 17-20 välillä, yht. 6 kertaa. Viimeinen kerta on 3.6.2018.

Koulutusta on seuraavissa ryhmissä:
1. Arkitottelevaisuus-ryhmän tavoitteena on vahvistaa sinun ja koirasi välistä yhteistyötä. Sopii kaikille koirille rotuun tai koulutustasoon katsomatta. Ryhmässä harjoitellaan perustottelevaisuutta.
2. Tokoalkeet-ryhmään ilmoittautuvat yli 10 kk:n ikäiset koirat. Tässä ryhmässä opetetaan liikkeitä tottelevaisuuskoesääntöjen mukaisesti.
3. Tokojatko-ryhmään ilmoittautuvan koirakon ”pääsyvaatimuksena” on, että koiralla on jo melko hyvät perustaidot vähintään alokasluokan liikkeistä. Ryhmässä harjoitellaan liikkeitä tottelevaisuuskoesääntöjen mukaisesti.
4. Kisavalmiit-ryhmä on koirakoille, jotka ovat menossa ensimmäiseen viralliseen tottelevaisuuskokeeseen (ALO-luokka). Ryhmässä hiotaan ALO-liikkeitä ja laajennetaan niitä muihin luokkiin aikataulun puitteissa.
5. Kilpailevat koirat (kaikki luokat)

Ryhmien toteutuminen määräytyy ilmoittautuneiden määrän ja kouluttajien riittävyyden perusteella ilmoittautumisajan loputtua.

Ilmoittautumiset 26.2.-9.3.2018 sähköpostilla toko@tuukk.fi. Ilmoittautuessa kerro oma nimesi ja voimassa oleva sähköpostiosoitteesi, puhelinnumero, koirasi kutsumanimi, rotu, ikä sekä koulutusryhmä, johon haluat koirasi ilmoittaa.
Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä (ilmoittautumisaikana tulleiden ilmoittautumisten osalta). Ryhmien koko on max. 6 koirakkoa. Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostia ilmoittautumisajan päätyttyä.

Koulutusmaksu on 15€/koira. Maksu suoritetaan ennen koulutuksen alkua seuran tilille FI3250921250030554 käyttäen viitettä 3010. Koulutuksiin voivat osallistua vain Tuusulan Kennelkerho ry:n jäsenet, jäseneksi voi liittyä ryhmäpaikan varmistuttua.
Koulutus pidetään Tuusulan Kennelkerhon kentällä (Koivumäentie 16, Tuusula).

 

Syksy 2018 


Tokopäivä
Tulossa elo-syyskuussa


Kenttäkurssit

Tulossa elo-syyskuussa


Hallikurssit

Tulossa lokakuussa