Puheenjohtajan palsta

TuuKK on saanut uuden puheenjohtajan!

Tänään pidettyyn vuosikokoukseen oli saapunut peräti 41 jäsentä ja kokousedustajat valitsivat yksimielisesti uudeksi puheenjohtajaksi Mari Kurenmaan, joka on varmasti todella isolle harrastajaryhmälle jo entuudestaan tuttu – harrastaahan Mari koiriensa Breen ja Ukon kanssa lähes kaikkia seuramme tarjonnassa olevia lajeja. Muutkin henkilövalinnat saatiin tehdyksi ilman äänestyksiä ja uudet vastuuhenkilöt päivittyvät varmasti pikimmiten seuramme nettisivuille. Hallitukseen tuli sopiva kattaus vanhaa ja uutta – tästä on hyvä lähteä nyt alkanutta toimintakautta viemään eteenpäin.

Lämpimät onnittelut Marille sekä muille vastuutehtäviin valituksi tulleille – sekä iso kiitos tehtäviään ansiokkaasti tähän asti hoitaneille ja joko pestistään luopuneille tai siinä jatkaville.

Kiitos omasta puolestani vielä kerran viidestä puheenjohtajavuodesta – jatkan tästä eteenpäin seurassa uudessa roolissa… eli eroon ette minusta edelleenkään pääse.

Vuosikokousterveisin
Marja, ex-puheenjohtaja