Koulutushalli

Tuusulan Kennelkerhon koulutushalli sijaitsee Tuusulan Ristikivessä. Halli on lämmin ja se tarjoaa käyttäjilleen rauhallisen treeniympäristön, häkkialueen sekä hyvät lenkkimaastot. Treenikentän materiaali – JutaGras -keinonurmi – antaa hyvän pidon, vauhdin ja jouston tassujen alle kovemmassakin vauhdissa.

TuuKK-hallia vuokrataan seuran jäsenille: varattavissa on vakiovuoroja, irtovuoroja, kurssi- ja koulutuspäiviä lauantaisin sekä rajallinen määrä vapaatreenikortteja kausittain.

Talvikausi 27.9.2021-24.4.2022 on nyt myynnissä! Katso hinnat alempaa tältä sivulta.

Ulkopuolisille tarjolla myös vuoroja – hinnat ja tiedot saa kysymällä.

Tiedustelut halli(at)tuukk.fi

Hallin käyttäjillä (jäsenet) on oma Facebook-ryhmä, josta löytyy ajankohtaiset tiedotteet sekä kysymyksiä ja vastauksia.

Hallifaktat

• Osoite: Kiilleliuskeenkuja 10, 04330 Tuusula (ajo-ohjeet tämän sivun lopussa)
  • Kokonaispinta-ala: 600 m2
  • Treenikenttä: n. 540 m2 (n. 27 m x 20 m) katso pohjapiirros
  • Erillinen häkki- ja katselualue päädyssä
  • Pohjamateriaali: Juta grass -keinonurmi (käyttöönotettu 10/2015)
  • Halli on lämmin, n. 10 – 15 astetta
  • Hallissa kerrallaan max. 10 henkilöä paloturvallisuussyistä
  • Hallista löytyy vessa, täysi agilityn estesarja, rally-toko kyltit sekä pk- ja tokoesteet
  • Parkkialue hallin vieressä
  • Hallin tilinumero: FI72 5092 0920 3170 37

Hallia koskevissa asioissa voi ottaa yhteyttä halli(at)tuukk.fi.

Hallin poikkeusajansäännöt (voimassa toistaiseksi, päivitetty 2.5.2021)

• Hallille saa tulla vain täysin terveenä!
  • Vuoron varannut on vastuussa, että vuorolla noudatetaan voimassa olevia maskisuosituksia ja turvavälejä.
  • Hallilta poistuessa tulee kahvat pyyhkiä puhdistusaineella (löytyy oven läheisyydestä) sekä paperipyyhkeellä.
  • Erittäin hyvästä käsihygieniasta tulee huolehtia ennen ja jälkeen hallilla käynnin.
  • Hallista tulee olla ulkona viisi (5) minuuttia ennen hallivuoron loppua ja halliin voi mennä vasta viisi (5) yli tasan, eli viisi minuuttia hallivuoron alettua. Tämä turvaa fyysisen etäisyyden säilymisen käyttäjien välillä joka tilanteessa.
  • Hallia käytettäessä tulee ottaa huomioon tarvittavat suojaukset. Jos käsittelet esteitä tai kosket tarvikkeisiin, suositellaan käytettäväksi hanskoja sekä huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta ennen ja jälkeen tarvikkeiden käytön.
  • Tuo oma pyyhe koirien jalkojen pyyhkimiseen. Koirien jalat tulee olla pyyhittynä ennen portaisiin menoa.
  • Pyri välttämään ylimääräistä oleskelua ja koskettelua hallilla ja muista ottaa omat tarvikkeet mukaan kun lähdet hallilta.

Online-varaus

TuuKK-hallin käyttäjät sitoutuvat noudattamaan hallin sääntöjä. Tutustuthan huolella hallin sääntöihin ennen treenejäsi hallissa! Varauskalenteri löytyy täältä.

Varatut (alustavat) vakiovuorot talvi 2021-2022 (27.9.21.-24.4.22)

Huom!  Päivitetään varattujen vuorojen myynnin mukaan. Laita rohkeasti kyselyä hallin myyntiin vapaista vuoroista!

Päivitys 12.8.2021 Kaikki talvikauden 2021-2022 Vapaatreenikortit on myyty, voit ilmoittautua jonoon odottamaan jos kortteja vapautuu myyntiin

Hinnasto TuuKKin jäsenille

(Ei jäsen -hinnat saat kysymällä halli(at)tuukk.fi)

Talvikauden 2021 hinnasto jäsenille:

Talvi 27.9.2021-24.4.2022

Vakiotunnit

40 €/h
muu aika 25 €/h

Irtotunnit
45 €/h
muu aika 30 €/h

Irtotuntisarjakortti 5 kertaa*
muu aika 135 €

Tapahtumavuoro la 9-17 150 €

Vapaatreeni**
Vapaatreenikortti 7kk  280 €

*Tunnit varataan hallin sähköpostin kautta

**Vapaatreenikortteja myydään rajoitettu määrä. Vapaatreenin voi varata itselleen nettikalenterin kautta, kun hallissa ei ole vakiovuoroja. Vapaatreenivuoro on tarkoitettu vain vapaatreenikortin haltijalle. Lisätietoja löydät säännöistä.

Kesäkauden hinnasto jäsenille:

Kesä 26.4.-26.9.2021

Vakiotunnit

25 €/h
muu aika 15 €/h

Irtotunnit
30 €/h
muu aika 25 €/h

Irtotuntisarjakortti 5 kertaa*
muu aika 105 €

Tapahtumavuoro la 9-17 150 €

Vapaatreeni**
Vapaatreenikortti 5kk  125 €

*Tunnit varataan hallin sähköpostin kautta

Ajo-ohjeet

Osoite on Kiilleliuskeenkuja 10, Tuusula. Ajo Ristikiventieltä Morokiventien päähän, josta vasemmalle Kiilleliuskeenkuja. Kujan päässä on punainen kaksikerroksinen rakennus, jonka vasemmassa päädyssä on parkkialue ja sisäänkäynti halliin. Katso sijainti Google Mapsista.

halli_kartta1