Koulutushalli

Tuusulan Kennelkerhon koulutushalli sijaitsee Tuusulan Ristikivessä. Halli on lämmin ja se tarjoaa käyttäjilleen rauhallisen treeniympäristön, häkkialueen sekä hyvät lenkkimaastot. Treenikentän materiaali – JutaGras -keinonurmi – antaa hyvän pidon, vauhdin ja jouston tassujen alle kovemmassakin vauhdissa.

TuuKK-hallia vuokrataan seuran jäsenille: varattavissa on vakiovuoroja, irtovuoroja, kurssi- ja koulutuspäiviä lauantaisin sekä rajallinen määrä vapaatreenikortteja kausittain.

Hallin käyttäjillä on oma Facebook-ryhmä, josta löytyy ajankohtaiset tiedotteet sekä kysymyksiä ja vastauksia.

Hallifaktat

• Osoite: Kiilleliuskeenkuja 10, 04330 Tuusula (ajo-ohjeet tämän sivun lopussa)
  • Kokonaispinta-ala: 600 m2
  • Treenikenttä: n. 540 m2 (n. 27 m x 20 m) katso pohjapiirros
  • Erillinen häkki- ja katselualue päädyssä
  • Pohjamateriaali: Juta grass -keinonurmi (käyttöönotettu 10/2015)
  • Halli on lämmin, n. 10 – 15 astetta
  • Hallista löytyy vessa, täysi agilityn estesarja sekä pk- ja tokoesteet
  • Parkkialue hallin vieressä
  • Hallin tilinumero: FI72 5092 0920 3170 37

Hallia koskevissa asioissa voi ottaa yhteyttä halli(at)tuukk.fi.

Online-varaus

TuuKK-hallin käyttäjät sitoutuvat noudattamaan hallin sääntöjä. Tutustuthan huolella hallin sääntöihin ennen treenejäsi hallissa! Varauskalenteri löytyy täältä.

Varatut vakiovuorot talvi 2017

halli_talvi2017

Hinnasto TuuKKin jäsenille

talvikausi
2017-2018

Vakiovuoro
prime-time
(arkisin klo 17-22, viikonloppuisin klo 10-18)
35€ / h
Vakiovuoro
muu aika
20€ / h
Irtotunti prime-time
(arkisin klo 17-22, viikonloppuisin klo 10-18)
40€ / h
Irtotunti
muu aika
25€ / h
Vapaatreenikortti
(7 kk)
245€

Tapahtumavuoro
lauantaisin 8 h

150€

Vapaatreenikortteja myydään rajoitettu määrä. Vapaatreenin voi varata itselleen nettikalenterin kautta, kun hallissa ei ole vakiovuoroja. Vapaatreenivuoro on tarkoitettu vain vapaatreenikortin haltijalle.

Ajo-ohjeet

Osoite on Kiilleliuskeenkuja 10, Tuusula. Ajo Ristikiventieltä Morokiventien päähän, josta vasemmalle Kiilleliuskeenkuja. Kujan päässä on punainen kaksikerroksinen rakennus, jonka vasemmassa päädyssä on parkkialue ja sisäänkäynti halliin. Katso sijainti Google Mapsista.

halli_kartta1