TUUSULAN KENNELKERHON VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2007

 1. YLEISTÄ

Kulunut vuosi oli kerhon 35. toimintavuosi. Kerhon toiminta on ollut monipuolista. Harrastaminen on ollut mahdollista mm. palveluskoira- ja ajokoirajaoksissa. Myös agilityä on harjoiteltu niin ulkokentällä kuin myös talvikauden ajan, jolloin harjoittelut on järjestetty sisätiloihin. Lisäksi tottelevaisuuskoulutus on pyörinyt kentällä lähes ympäri vuoden.

 1. HALLITUS JA TOIMIHENKILÖT

Vuosikokouksen valitsemaan hallitukseen ovat kuuluneet puheenjohtaja Anja Nikkonen, varapuheenjohtaja Erkki Selin, Reija Nieminen, Päivi Reiman, Tarja Pyrhönen, Jonna Lindfors ja Anita Riekki. Varajäseneninä ovat toimineet Kirsi Miettunen ja Anja Huovinen. Sihteerinä ja rahastonhoitajana on toiminut Jonna Lindfors.

Tilintarkastajina ovat toimineet Mona Valo ja Hellevi Wikström, varatilintarkastajina Arja-Leena Aho ja Tarja Immonen. Kerhoemäntänä ja –isäntänä ovat toimineet Anita ja Veli Riekki.

Jaokset vetäjineen: Ajokoirajaos; Erkki Selin, agility; Kirsi Miettunen ja Annika Falk, toko; Helinä Riekki, PK; Reija Nieminen, näyttely; Anja Nikkonen sekä nuorisojaos; Anni Järveläinen ja Heini Lukkarinen. Lehteä on toimittanut Reija Nieminen. Internet-sivuja on hoitanut Tuula Rasilainen. Jäsenrekisteriä on ylläpitänyt Mervi Kähönen.

 1. KOKOUKSET JA MUUT KERHOTAPAHTUMAT

Vuosikokous pidettiin Tuusulan Varuskuntakerholla 14.3.2007, läsnä oli 18 jäsentä.

Hallitus on kokoontunut 10 kertaa.

Kerhon pikkujoulua vietettiin Tuusulan Rantatiellä Onnelassa 26.11.2007 n. 30 jäsenen voimin.

 1. JÄSENET 31.12.2007

Jäseniä yhteensä 225 (142), joista varsinaisia jäseniä 179 (111), perhejäseniä 19 (14), vapaajäseniä (= vähintään 20 vuotta yhtäjaksoisesti jäsenenä olleita) 25 (15) ja kunniajäseniä 2 (2). Suluissa edellisvuoden luvut.

 1. KOULUTUS JA KURSSIT

PK-, agility- ja tokokoulutusta on järjestetty Nahkelan koulutuskentällä joka viikko, lukuun ottamatta heinä-, joulu- ja tammikuuta. PK-jaoksen erillinen toimintakertomus ohessa. Koulutuksiin osallistujia on ollut runsaasti.

Agilityn talviharjoittelu oli järjestetty Pikkupihlajan maneesiin Kellokoskelle sekä Hyvinkään Koirakylpylä Aptuksen halliin.

Lisäksi on järjestetty muutamia kerhoiltoja, saunailta sekä luentotilaisuuksia.

 1. NÄYTTELY-, KILPAILU- JA KOETOIMINTA

30.6.2007 järjestettiin jälleen kansainvälinen koiranäyttely yhdessä Heiluhäntien ja Uudenmaan Kanakoirien kanssa Tuusulan Urheilukeskuksessa.

Omalla kentällä järjestettiin kolmet epäviralliset agilitykilpailut. Palveluskoirien BH-koe järjestettiin 3.6.2007. Koulutusohjaajakurssin 1-osa järjestettiin lokakuussa. Jälki- ja hakuleiri pidettiin Hiidenhelmessä 16.-22.7.2007.

 1. PALKINNOT JA MERKIT

Vuosikokouksessa 14.3.2007 jaettiin kiertopalkinnot seuraavasti:

Vuoden 2006 koira: lhasa apso Nice Choice Somethin Flashy, om. Tanja Vallius

Vuoden 2006 näyttelykoira: lhasa apso Nice Choice Somethin Flashy, om. Tanja Vallius

Paras PK-koira 2006: suursnautseri Gigabit Black Bear, om. Kaisa Juonolainen

PK-tulokas 2006: belgianpaimenkoira malinois Eloketun Etiäinen, om. Reija Nieminen

Paras Agilitykoira 2006: bretoni Ainstainin Ahmed, om. Päivi Reiman

Paras Tokokoira 2006: bretoni Ainstainin Ahmed, om. Päivi Reiman

Ansiomerkkejä ei anottu vuonna 2006.

 1. KURSSEILLE OSALLISTUMISET

Vuonna 2007 muutamia jäseniämme kävi agilityn koulutusohjaajakurssin sekä PK:n koulutusohjaajakurssin.

 1. TIEDOTUSTOIMINTA

Ydinluu-jäsenlehti ilmestyi neljä kertaa. Tapahtumista on myös ilmoitettu ASB-lehdessä. Lisäksi kentän ilmoitustaululla on ollut tiedotteita kerhon toiminnasta ja tapahtumista. Tuula Rasilainen on ylläpitänyt kerhon internet-sivuja osoitteessa www.saunalahti.fi/tkennelk. 

 1. TALOUDELLINEN TILA

Kerhon taloudellinen tila selviää liitteenä olevasta vuoden 2007 tilinpäätöksestä.

 1. KIITOKSET

Kiitokset yhteistyöstä ja sponsoroinnista Shetland Oy:lle ja Petpost Oy:lle.

 1. MUU TOIMINTA

Koulutuskentällä on pidetty vuoden aikana muutaman kerran siivoustalkoot.