TUUSULAN KENNELKERHON VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2008

1. YLEISTÄ

Kulunut vuosi oli kerhon 36. toimintavuosi. Kerhon toiminta on ollut monipuolista. Harrastaminen on ollut mahdollista mm. palveluskoira- ja ajokoirajaoksissa. Myös agilityä on harjoiteltu niin ulkokentällä kuin myös talvikauden ajan, jolloin harjoittelut on järjestetty sisätiloihin. Lisäksi tottelevaisuuskoulutus on pyörinyt kentällä ja sisätiloissa lähes ympäri vuoden.

1. HALLITUS JA TOIMIHENKILÖT

Vuosikokouksen valitsemaan hallitukseen ovat kuuluneet puheenjohtaja Anja Nikkonen, varapuheenjohtaja Erkki Selin, Reija Nieminen, Päivi Reiman, Tarja Pyrhönen, Jonna Lindfors ja Helinä Laine. Varajäseneninä ovat toimineet Mervi Kähönen ja Sari Helén. Sihteerinä ja rahastonhoitajana on toiminut Jonna Lindfors.

Tilintarkastajina ovat toimineet Airi Saarimaa ja Tarja Immonen, varatilintarkastajina Iina Wikström ja Kaisa Juonolainen. Kerhoemäntänä ja –isäntänä ovat toimineet Anita ja Veli Riekki.

Jaokset vetäjineen: Ajokoirajaos; Erkki Selin, agility; Päivi Reiman, toko; Helinä Laine, PK; Reija Nieminen, näyttely; Anja Nikkonen sekä nuorisojaos; Anni Järveläinen ja Heini Lukkarinen. Lehteä on toimittanut Reija Nieminen, Anita Riekki ja Helinä Laine. Internet-sivuja on hoitanut Tuula Rasilainen. Jäsenrekisteriä on ylläpitänyt Mervi Kähönen.

3. KOKOUKSET JA MUUT KERHOTAPAHTUMAT

Vuosikokous pidettiin Tuusulan Varuskuntakerholla 13.3.2008, läsnä oli 15 jäsentä.

Hallitus on kokoontunut 7 kertaa.

Kerhon pikkujoulua vietettiin Tuusulan Rantatiellä Onnelassa 20.11.2008 n. 30 jäsenen voimin.

4. JÄSENET 31.12.2008

Jäseniä yhteensä 254 (225), joista varsinaisia jäseniä 201 (179), perhejäseniä 25 (19), vapaajäseniä (= vähintään 20 vuotta yhtäjaksoisesti jäsenenä olleita) 28 (25) ja kunniajäseniä 2 (2). Suluissa edellisvuoden luvut.

5. KOULUTUS JA KURSSIT

PK-, agility- ja tokokoulutusta on järjestetty Nahkelan koulutuskentällä joka viikko, lukuun ottamatta heinä-, joulu- ja tammikuuta. PK-jaoksen sekä tokojaoksen erillinen toimintakertomus ohessa. Koulutuksiin osallistujia on ollut runsaasti.

Agilityn talviharjoittelu oli järjestetty Hyvinkäälle Koirapalvelu Marpet Oy:n halliin (entinen koirakylpylä Aptuksen halli).

Lisäksi on järjestetty muutamia kerhoiltoja, saunailta sekä luentotilaisuuksia.

6. NÄYTTELY-, KILPAILU- JA KOETOIMINTA

Omalla kentällä järjestettiin kahdet epäviralliset agilitykilpailut. Lisäksi pidettiin leikkimieliset toko-kisat ja koiratanssikurssi. Pk-puolella järjestettiin BH-koe, haku- ja jälkikoe sekä kaksi luonnetestiviikonloppua. Jälki- ja hakuleiri pidettiin Hiidenhelmessä 19.-21.9.2008.

7. PALKINNOT JA MERKIT

Vuosikokouksessa 13.3.2008 jaettiin kiertopalkinnot seuraavasti:

Vuoden 2007 koira ja näyttelykoira: newfoundlandinkoira Wave SeekerŽs Wheeler Dealer, om. Leila Selin

Paras PK-koira 2007: belgianpaimenkoira malinois Eloketun Etiäinen, om. Reija Nieminen

PK-tulokas 2007: saksanpaimenkoira Konnamuorin Intro, om. Mervi Kähönen

Paras Agilitykoira 2007: lapinporokoira Hopeaketun Tasa, om. Jonna Lindfors ja Mika Väisänen

Paras Tokokoira 2007: bretoni Ainstainin Ahmed, om. Päivi Reiman

Ansiomerkkejä ei anottu vuonna 2007.

8. KURSSEILLE OSALLISTUMISET

Vuonna 2008 muutamia jäseniämme kävi agilityn koulutusohjaajakurssin sekä PK:n koulutusohjaajakurssin.

9. TIEDOTUSTOIMINTA

Ydinluu-jäsenlehti ilmestyi neljä kertaa. Lisäksi kentän ilmoitustaululla on ollut tiedotteita kerhon toiminnasta ja tapahtumista. Tuula Rasilainen on ylläpitänyt kerhon internet-sivuja osoitteessa www.saunalahti.fi/tkennelk.

10. TALOUDELLINEN TILA

Kerhon taloudellinen tila selviää liitteenä olevasta vuoden 2008 tilinpäätöksestä.

11. KIITOKSET

Kiitokset yhteistyöstä ja sponsoroinnista Shetland Oy:lle ja Petpost Oy:lle.

12. MUU TOIMINTA

Koulutuskentällä on pidetty vuoden aikana muutaman kerran siivoustalkoot.