Tule mukaan TUUKK:n TOKO-SM 2021 joukkueeseen!

Hae joukkueeseen mukaan 25.5.2021 mennessä

TOKOn SM 2021 kilpailut käydään Mikkelissä 10.-11.7.2021. Tuusulan Kennelkerho pyrkii lähettämään kisoihin joukkueen. Hakuaika joukkueeseen on 10.4 – 25.5.2021 

Hakemukset osoitteella: toko@tuukk.fi

Ilmoita hakemuksessasi ohjaan tiedot, koiran tiedot, lisenssinumerosi ja missä luokassa teillä on kilpailuoikeus. Ota myös kuva kilpailukirjan viimeisestä sivusta jolla on merkintöjä. 

Tarvittaessa voidaan rajoittaa ilmoittautuneiden määrää. Ensisijaisesti rajoitus toteutetaan niin, että yksi ohjaaja osallistuu yhdellä koiralla. Jos tämän lisäksi tarvitaan muita pääsyvaatimuksia joukkueeseen pääsemiseksi katsotaan koirakoiden aiempaa kilpailumenestystä. 

 

Joukkueeseen tarvitaan vähintään 3 koirakkoa

Joukkuekilpailuun yhdistykset voivat osallistua korkeintaan kuuden koiran ja kolmen varakoiran joukkueilla. 
Joukkueeseen voidaan valita maksimissaan 6 koirakkoa seuraavasti:

  • 2 kpl alokasluokan koirakkoa
  • 2 kpl avoimen luokan koirakkoa
  • 2 kpl voittaja- tai erikoisvoittajaluokan koirakkoa.

Joukkueessa on oltava vähintään kolme koiraa:

  • 1 kpl alokasluokan koirakko
  • 1 kpl avoimen luokan koirakko
  • 1 kpl voittaja- tai erikoisvoittajaluokan koirakko.

 

Maksut

Tuusulan Kennelkerho maksaa joukkueen ilmoittautumismaksun, mutta matkoista kisapaikalle ja mahdollisista muista kuluista kuten yöpymisestä tulee kilpailijan itsensä huolehtia. 

 

Tokojaos tarjoaa joukkueeseen osallistuville lisäkoulutusta

Tuukk:n tokojaos pyrkii järjestämään valittavalle joukkueelle yhden yhteisen koulutustilaisuuden johon kouluttajaksi kutsutaan ulkopuolinen kouluttaja. Tämän lisäksi voidaan pitää joukkueen kesken yhteisiä treenihetkiä, jotta joukkueen jäsenet tulevat tutuiksi toisilleen. 

 

TOKOn SM joukkueeseen valittavat koirakot ovat ensisijalla myös mahdollisiin muihin tokon arvokisojen joukkueisiin, joita on mm. Uudenmaan kennelpiirin piirimestaruuskilpailu 2021.