Säännöt agilityryhmissä treenaajille

1. Koulutusryhmissä treenaaminen edellyttää:

  • Tuusulan Kennelkerhon jäsenyyttä (jäsenmaksu suoritettu)
  • TuuKKin edustamista kilpailuissa
  • osallistumista talkoisiin vähintään 20 tuntia vuodessa (järjestämme kaksi epävirallista agilitykilpailua vuodessa, agilityjaoksen kenttätalkoot kerran vuodessa, virallinen 2-päiväinen näyttely joka toinen vuosi sekä viralliset kisat kerran vuodessa)

2. Poissaoloista tulee ilmoittaa kouluttajille. Jos jää ilmoittamatta harjoituksista pois kolme kertaa, menettää harjoittelupaikan.

3. Harjoittelua vain terveen koiran kanssa. Juoksuiset nartut jäävät kotiin. Poikkeuksena hallitreenit, joista sovittu erilliset säännöt (tarkista kouluttajaltasi).

4. Muille pitää antaa harjoittelurauha, koirat pidettävä omassa hallinnassa.

5. Jokaisen tulee huolehtia omalta osaltaan harjoittelukentän siisteydestä, roskat laitetaan roska-astioihin, koirien kakat siivotaan pois ym.

6. Agility-esteitä tulee käsitellä huolellisesti.

7. Koulutusohjaajan neuvoja tulee noudattaa. Esteiden siirto kontista ulos ja takaisin konttiin kuuluu kaikkien tehtäviin.

agility_yleiskuva_yavaHallin säännöt löydät täältä.     

Koko seuraa koskevat säännöt löydät tästä.

 

 

 

 

HUOM! Jokainen treenaa omalla vastuulla. Mikäli sinulla on voimassaoleva SAGIn lisenssi, sisältää se vakuutuksen myös treenien osalta. Ilman lisenssiä treenaavat voivat halutessaan ottaa vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen oman vakuutusyhtiönsä kautta. TuuKKilla ei ole jäsenilleen tapaturmavakuutusta eikä seura ole vastuussa mahdollisista treeneissä käyneistä vahingoista. Ohjaaja on vastuussa koirastaan ja sen vakuuttamisesta mahdollisten urheilutapaturmien varalta.