Säännöt agilityryhmissä treenaajille

1. Koulutusryhmissä treenaaminen edellyttää:

  • Tuusulan Kennelkerhon jäsenyyttä (jäsenmaksu suoritettu)
  • TuuKKin edustamista kilpailuissa
  • osallistumista talkoisiin vähintään kymmenen (10) tuntia vuodessa (järjestämme epävirallisia ja virallisia agilitykilpailuja 1-2 kertaa vuodessa, kenttä- ja hallitalkoita sekä virallinen 2-päiväinen näyttely joka toinen vuosi). Junioriharrastajien (sen vuoden loppuun kun täyttää 18-vuotta) tehdyt talkootunnit kerrotaan kahdella.

2. Poissaoloista tulee ilmoittaa kouluttajille. Jos jää ilmoittamatta harjoituksista pois kolme kertaa, menettää harjoittelupaikan.

3. Harjoittelua vain terveen koiran kanssa.

4. Juoksuiset nartut saavat osallistua treeneihin (hallissa ollessaan juoksunartuilla tulee olla juoksusuojat koko ajan, myös oman suoritusvuoronsa aikana)

5. Muille pitää antaa harjoittelurauha, koirat pidettävä omassa hallinnassa.

6. Jokaisen tulee huolehtia omalta osaltaan harjoittelukentän tai -hallin siisteydestä, roskat laitetaan roska-astioihin, koirien kakat siivotaan pois ym.

7. Agility-esteitä tulee käsitellä huolellisesti.

8. Koulutusohjaajan neuvoja tulee noudattaa.

agility_yleiskuva_yavaHallin säännöt löydät täältä.     

Koko seuraa koskevat säännöt löydät tästä.

 

 

 

 

HUOM! Jokainen treenaa omalla vastuulla. Mikäli sinulla on voimassaoleva SAGIn lisenssi, sisältää se vakuutuksen myös treenien osalta. Ilman lisenssiä treenaavat voivat halutessaan ottaa vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen oman vakuutusyhtiönsä kautta. TuuKKilla ei ole jäsenilleen tapaturmavakuutusta eikä seura ole vastuussa mahdollisista treeneissä käyneistä vahingoista. Ohjaaja on vastuussa koirastaan ja sen vakuuttamisesta mahdollisten urheilutapaturmien varalta.

 

TuuKKin agility treenit voi myös maksaa seuraavilla liikunta eduilla:
Edenred, Epassi, Eazybreak, Smartum liikuntaseteli, Smartum kulttuuriseteli, Smartum saldo sekä Tyky-Online (etukäteen maksettuna manuaalinen verkkoveloitus).