Koulutukset

Yleistä koulutuksista

Tuusulan Kennelkerhon rally-tokotoimikunta järjestää koulutuksia lähes ympäri vuoden. Koulutukset on jaettu kevät ja syyskauteen, joiden välissä pidämme kesätauon. Kentällä ollaan touko-kesäkuussa ja syksyllä elo-syyskuussa. Halliin mennään sateita ja pakkasta karkuun arki-iltaisin tammi-huhtikuussa ja syys-joulukuussa. Pyrimme järjestämään joka kaudella koulutuksia kaiken tasoisille koirakoille, mutta koulutustarjonta vaihtelee kouluttajien saatavuudesta riippuen. Jos haluat mukaan iloiseen joukkoomme, niin laitathan viestiä osoitteeseen rallytoko(at)tuukk.fi. Ilmoittautumalla Tuusulan Kennelkerhon rally-toko kurssille sitoudut osallistumaan seuran yhteisiin talkoisiin, joista ilmoitetaan aina ympäri vuoden.

Ajankohtaiset kurssit ja tapahtumat

Rally-tokon ulkokoulutukset alkavat viikolla 20 ja loppuvat viikkoa ennen juhannusta, yhteensä viisi kertaa. Loppukesän koulutuksista infotaan myöhemmin Tuusulan kennelkerhon nettisivuilla. Kesän ajaksi Tuukkin ulkokenttä on varattu rally-tokolle tiistaisin klo18-21, eli kesätauon aikana kentälle saa jäsenet mennä itsenäisesti treenailemaan. Kentän säännöt ja varauskalenteri löytyy nettisivuilta.

TIISTAI 18.5. – 15.6.2021

A Ryhmä klo 17:30-18:30

Omatoiminen ratatreeniryhmä klo 18:30 – 19:30

B Ryhmä klo 19:30-20:30 

A Ryhmä (Mia kouluttaa)

Sumo&Mari
Leo&Lotta
Toivo&Jenni
Hugo&Ulla
Koda&Helena
Zita&Mervi


B Ryhmä (Miia kouluttaa)

Liinu&Mia
Alma&Tiina
Piitu&Heidi
Tepsi&Kirsi
Kaisla&Heidi
Emma&Satu

Omatoiminen rata-/häiriötreeni:

Sisu&Kirsi
Nox/sheltit&Peppi
Neve&Tiia
Nipsu&Lotta
Nasta&Reetta
Demo&Jenni
Hilkka&Minna
Jazi&Pia
Iines&Mia
Tyyne/Hulda/Ara&Kaisa
Mix/Mäk&Miia

Kaikille ryhmäpaikan saaneille on laitettu sähköpostille kurssikirje, jossa enemmän tietoa. Jos et ole saanut sähköpostia, niin laitathan viestiä rallytoko(at)tuukk.fi. Nähdään treeneissä!

Vuosi 2021

Koulutukset hallissa jatkuvat taas syyskuussa, ilmoittautuminen avautuu elokuussa!