Junioriohjaajien koulutuspäivä 7.8.2024

Tuusulan Kennelkerho ry järjestää junioriohjaajille suunnatun agilitynvalmennuspäivän 7.8.2024. Valmennukseen ovat tervetulleita kaikki alle 18-vuotiaat agilityharrastajat, joilla on jo agilityn alkeet hallussa ja SAGIn lisenssi olemassa. Päivässä on junioriohjaajille kolme 75min valmennusryhmää klo 15:30-19:15. Jokaisessa ryhmässä on 4 koirakkopaikkaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Valmentajana toimii Milja Haapamäki.

Hinta alle 18-vuotiaille 10€ /koirakko 

Junioreiden ilmoittautuminen 26.7.2024 mennessä tällä lomakkeella: https://forms.gle/uD2a8R2v8AUVP8Mq5

 

Klo 19:15-20:30 Miljan vetämä ryhmä TuuKKin yli 18-vuotiaille jäsenille

  • 5 koirakkopaikkaa
  • Hinta 18€/koirakko
  • Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 12h talkoovelvoitteen 2023-2024 täyttäneille ja sen jälkeen talkooaktiivisuusjärjestyksessä 28.7. mennessä ilmoittautuneiden kesken. 
  • Ilmoittautuminen ma 8.7. alkaen lomakkeella: https://forms.gle/RjJXmmWXHhJSJ9T28

 

Miljan esittely:

Moikka! Olen Milja Haapamäki, tamperelainen koiraharrastaja ja agilitykouluttaja. Olen harrastanut agilityä reilun kymmenisen vuotta ja kouluttanut reilut viisi vuotta. Omaan koirajengiini kuuluvat espanjanvesikoirat Letti ja Kreppi sekä bordercollie Summa. 

Agility on vienyt mukanaan, koska siinä yhdistyy monia mielenkiintoisia elementtejä, muun muassa taitotehtävät ja vauhti. Mutta myös se että jokainen voi tehdä agilityä omalla tyylillään, hyödyntäen omia vahvuuksiaan. Hauskanpitoa unohtamatta!

Kouluttajana pyrin kehittämään omaa osaamistani sekä seuraamaan lajin kehitystä aktiivisesti. Kouluttajana olen ollut mukana muun muassa Nuorten TopTeamissa sekä monissa muissa mielenkiintoisissa projekteissa niin seuratasolla kuin yksityiselläkin puolellakin. Kouluttajana suunnittelen treenit koirakkokohtaisesti, joten treeneihini ovat tervetulleita kaikki!

Nähdään treeni- ja kisakentillä!🤩