Tottelevaisuus

Ohjattua tottelevaisuuskoulutusta järjestetään koulutuskentällämme kurssimuotoisesti. Koulutukset tapahtuvat pienryhmissä (n. 5 – 8 koirakkoa/ryhmä) ja yleensä yksittäisharjoituksina (n. 10 – 15 min/koirakko). Koulutusten ja kurssien sisältöä pyrimme muokkaamaan harrastajien toivomusten mukaan. Kouluttajina toimivat aktiiviset, jo kilpailukokemusta omaavat harrastajamme.

Tottelevaisuuskurssien sisällöt ja ilmoittautumisohjeet julkaistaan aina hyvissä ajoin ennen kurssien alkua nettisivuilla, Facebookissa sekä sähköpostitse pk-lajeista kiinnostuneille jäsenillemme.

Järjestämme vuosittain myös erilaisia tottelevaisuusseminaareja, joissa pääsemme tutustumaan vierailevan kouluttajan koulutusmetodeihin ja ajatuksiin. Seminaareissa seurataan esimerkkikoirakoiden suorituksia ja saadaan sitä kautta vinkkejä ja ideoita omaan toimintaan.

Tuusulan Kennelkerhon koulutuskenttä on varattu palveluskoiraharrastajien käyttöön ympäri vuoden maanantaisin klo 18 – 21 ja keskiviikkoisin klo 18 – 21. Kentällämme on koekelpoiset pk-esteet vapaasti jäseniemme käytössä. Muistathan käytön jälkeen nostaa esteiden laudat takaisin paikoilleen.

Koulutuskentällämme voi vapaasti ampua maanantaisin klo 18-18.30 myös tottiskurssien aikana. On kuitenkin kohteliasta ilmoittaa ampumisaikeista muille kentällä olijoille. Muina aikoina ampuminen on sallittu vain muiden kentällä olevien luvalla.
Koulutuskenttä

Huomioithan, että tottelevaisuuskoulutukset ovat vain Tuusulan Kennelkerhon jäsenille. Liity jäseneksi täällä.

Varmista, että saat kaikki pk-tiedotteet sähköpostiisi pitämällä jäsenrekisterissä olevan sähköpostiosoitteen ja kiinnostuksen kohteet ajan tasalla. Jäsentietojen päivitys täällä.
 

SYKSYN KURSSIT

Hei!

Tuusulan Kennelkerhon tottelevaisuuskurssit alkavat taas!

Palveluskoirien syksyn 2017 tottelevaisuuskurssit alkavat syyskuun alussa. Osa ryhmistä treenaa maanantaisin (klo 18.00 – 20.30) ja osa keskiviikkoisin (klo 18 – 20). Ryhmäkoko on 5 – 6 koiraa.

 

Tämä syksyn kurssitarjonta on seuraava:

KURSSITARJONTA

MAANATAI:
KURSSI ALOITTELIJOILLE 6 KRT MAANANTAISIN 4.9.-9.10. KLO 18.00-19.00

Kurssille valitaan keskenään samantasoisia koiria. Kurssilla käydään läpi PK-tottelevaisuudeN kilpailu liikkeITÄ. Kerro ilmoittautuessasi omasta osaamisestasi sekä koiran tasosta missä vaiheessa olette. Myös kilpailutavoitteellisuus nyt tai tulevaisuudessa on hyvä tuoda esille. Kurssi tulee olemaan aloittelijoille tai ei vielä BHta käyneille riippuen millaisia koirakoita ilmoittautuneiden joukossa on eniten.

Hinta 30 euroa
 

KOHTI BH-KOETTA KURSSI 6 KRT MAANANTAISIN 4.9.-9.10. KLO 19.15-20.15

Kurssi on tarkoitettu BH-kokeeseen tavoitteellisesti treenaaville. Kurssille pyritään ottamaan koirakot ilmoittautumisjärjestyksessä, mikäli kokeeseen menotavoite täyttyy.

Hinta 30 euroa

 

JÄÄVÄT LIIKKEET KURSSI 6 KRT MAANANTAISIN 4.9.-9.10. KLO 18.00-19.00

Jäävien liikkeiden kurssi on tarkoitettu koirakoille, joilla on haasteita tai vielä vajaa koulutustaso jäävissä liikkeissä.

Hinta 30 euroa

 

KESKIVIIKKO:

PENTUKURSSI 6 KRT KESKIVIIKKOISIN 6.9.-11.10. KLO 19-20

Kurssi on tarkoitettu alle vuoden ikäisille koirille joita on alettu / aletaan kouluttaa kohti PK-koetta. Kerro ilmoittautuessasi onko sinulla jo jokin maastolaji olemassa tai suunnitelmissa.

Hinta 30 euroa

 

KISAAVIEN KURSSI 6 KRT KESKIVIIKKOISIN 6.9.-11.10. KLO 18.30-19.30

Kisansa nyt syksyllä starttaavat tai jo kilpailevat koirakot luokasta riippumatta tälle kurssille. Kurssilla paneudutaan ongelmiin ja liikkeisiin koirakoiden mukaan.

Hinta 30 euroa

 

Ryhmäpaikkoja on rajoitettu määrä. Koirakot valitaan ryhmään ensisijaisesti sopivuuden perusteella ja toissijaisesti ilmoittautumisjärjestyksessä, jos on saman tasoisia koirakoita. Kurssit pidetään Tuusulan Kennelkerhon kentällä (Koivumäentie 16, Tuusula).

Kurssin hinta riippuu kurssin pituudesta. Hinta vaihtelee 30-40 euron välillä.

Tuusulan Kennelkerhon maastoryhmien jäsenille (jälki/haku) tottelevaisuuskoulutus sisältyy maastoryhmämaksuun.

Lähetä ilmoittautumisesi 20.8. mennessä sähköpostitse palveluskoirat(at)tuukk.fi Kyselyt sähköpostiin tai puhelimitse 050-5718106 / Minttu Saario.

KERRO ILMOITTAUTUESSASI
nimi,
koiran nimi ja ikä,
rotu,
omatasosi,
koiran taso,
tavoitteet tulevalle kaudelle,
tavoitteet ylipäätään,
onko teillä jokin maastolaji.

Maksutiedot ja kurssien ryhmäjako tarkempine aikatauluineen lähetetään mukaan mahtuneille myöhemmin samalla viikolla. Kurssisi voi alkaa jo seuraavalla viikolla.

Mahdolliset poissaolot tulee ilmoittaa kouluttajalle etukäteen, heti kun niistä tiedät. Mikäli sinulle tulee yksikin ilmoittamaton poissaolo, menetät kurssipaikan. Kurssille otetaan tilallesi toinen koirakko.

Tervetuloa Tuusulan Kennelkerhon tottelevaisuuskoulutuksiin!

Terveisin,

Tuukk palveluskoirajaos