Tottelevaisuus

Ohjattua tottelevaisuuskoulutusta järjestetään koulutuskentällämme kurssimuotoisesti. Koulutukset tapahtuvat pienryhmissä (n. 5 – 8 koirakkoa/ryhmä) ja yleensä yksittäisharjoituksina (n. 10 – 15 min/koirakko). Koulutusten ja kurssien sisältöä pyrimme muokkaamaan harrastajien toivomusten mukaan. Kouluttajina toimivat aktiiviset, jo kilpailukokemusta omaavat harrastajamme.

Tottelevaisuuskurssien sisällöt ja ilmoittautumisohjeet julkaistaan aina hyvissä ajoin ennen kurssien alkua nettisivuilla, Facebookissa sekä sähköpostitse pk-lajeista kiinnostuneille jäsenillemme.

Järjestämme vuosittain myös erilaisia tottelevaisuusseminaareja, joissa pääsemme tutustumaan vierailevan kouluttajan koulutusmetodeihin ja ajatuksiin. Seminaareissa seurataan esimerkkikoirakoiden suorituksia ja saadaan sitä kautta vinkkejä ja ideoita omaan toimintaan.

Tuusulan Kennelkerhon koulutuskenttä on varattu palveluskoiraharrastajien käyttöön ympäri vuoden maanantaisin klo 18 – 21 ja keskiviikkoisin klo 18 – 21. Kentällämme on koekelpoiset pk-esteet vapaasti jäseniemme käytössä. Muistathan käytön jälkeen nostaa esteiden laudat takaisin paikoilleen.

Koulutuskentällämme voi vapaasti ampua maanantaisin klo 18-18.30 myös tottiskurssien aikana. On kuitenkin kohteliasta ilmoittaa ampumisaikeista muille kentällä olijoille. Muina aikoina ampuminen on sallittu vain muiden kentällä olevien luvalla.
Koulutuskenttä

Huomioithan, että tottelevaisuuskoulutukset ovat vain Tuusulan Kennelkerhon jäsenille. Liity jäseneksi täällä.

Varmista, että saat kaikki pk-tiedotteet sähköpostiisi pitämällä jäsenrekisterissä olevan sähköpostiosoitteen ja kiinnostuksen kohteet ajan tasalla. Jäsentietojen päivitys täällä.
 

TALVEN TOTTISKURSSIT ovat täynnä

Tuusulan Kennelkerhon talvitottiksiin ilmoittautuminen alkaa!

Palveluskoirien syksyn 2017 tottelevaisuuskurssit alkavat helmikuun alussa. Treenit ovat ulkokentällä.

 

KURSSITARJONTA TALVI 2018

APUA ARKEEN maanantaisin 5.2. alkaen klo 19.15 6krt
Arkitottelevaisuuden haasteisiin keskittyvä kurssi, joka on tarkoitettu kaikille koirille. PK-rotuiset etusijalla.
Kurssin hinta 30 euroa.

LEIKITÄÄNKÖ YHDESSÄ maanantai 5.2. klo 18.15  6 krt
Kurssilla keskitytään koiran palkkaukseen ja hyvään leikkiin yhdessä. Palkkaus on isossa keskiössä koko koulutuksessa, joten siihen on hyvä panostaa. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä sopiiko sinulle molemmat päivät vai vain toinen.
Kurssin hinta 30 euroa

JÄNNITTÄÄKÖ JÄÄVÄT LIIKKEET keskiviikko 7.2. klo 19 alkaen 6 krt
Kurssilla paneudutaan jääviin liikkeisiin. Koiran ei tarvitse vielä osata niitä kurssin alkaessa, mutta koiran tulee olla ohjaajan hallinnassa ja perusseuraamisen ja perusasennon jo jollain mallilla. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä sopiiko sinulle molemmat päivät vai vain toinen.
Kurssin hinta 30 euroa.

Kurssit pidetään Tuusulan Kennelkerhon ulkokentällä (Koivumäentie 16, Tuusula).

Tuusulan Kennelkerhon maastoryhmien jäsenille (jälki/haku) tottelevaisuuskoulutus sisältyy maastoryhmämaksuun.