Tottelevaisuus

Ohjattua tottelevaisuuskoulutusta järjestetään koulutuskentällämme kurssimuotoisesti. Koulutukset tapahtuvat pienryhmissä (n. 5 – 8 koirakkoa/ryhmä) ja yleensä yksittäisharjoituksina (n. 10 – 15 min/koirakko). Koulutusten ja kurssien sisältöä pyrimme muokkaamaan harrastajien toivomusten mukaan. Kouluttajina toimivat aktiiviset, jo kilpailukokemusta omaavat harrastajamme.

Tottelevaisuuskurssien sisällöt ja ilmoittautumisohjeet julkaistaan aina hyvissä ajoin ennen kurssien alkua nettisivuilla, Facebookissa sekä sähköpostitse pk-lajeista kiinnostuneille jäsenillemme.

Järjestämme vuosittain myös erilaisia tottelevaisuusseminaareja, joissa pääsemme tutustumaan vierailevan kouluttajan koulutusmetodeihin ja ajatuksiin. Seminaareissa seurataan esimerkkikoirakoiden suorituksia ja saadaan sitä kautta vinkkejä ja ideoita omaan toimintaan.

Tuusulan Kennelkerhon koulutuskenttä on varattu palveluskoiraharrastajien käyttöön ympäri vuoden maanantaisin klo 18 – 21 ja keskiviikkoisin klo 18 – 21. Kentällämme on koekelpoiset pk-esteet vapaasti jäseniemme käytössä. Muistathan käytön jälkeen nostaa esteiden laudat takaisin paikoilleen.

Koulutuskentällämme voi vapaasti ampua maanantaisin klo 18-18.30 myös tottiskurssien aikana. On kuitenkin kohteliasta ilmoittaa ampumisaikeista muille kentällä olijoille. Muina aikoina ampuminen on sallittu vain muiden kentällä olevien luvalla.
Koulutuskenttä

Huomioithan, että tottelevaisuuskoulutukset ovat vain Tuusulan Kennelkerhon jäsenille. Liity jäseneksi täällä.

Varmista, että saat kaikki pk-tiedotteet sähköpostiisi pitämällä jäsenrekisterissä olevan sähköpostiosoitteen ja kiinnostuksen kohteet ajan tasalla. Jäsentietojen päivitys täällä.
 

KEVÄÄN 2019 TOTTELEVAISUUSKURSSIT

 
KURSSIT OVAT TÄYNNÄ!
Palveluskoirien kevään 2019 tottelevaisuuskurssit alkavat huhtikuun lopulla. Osa ryhmistä treenaa maanantaisin (klo 19.00 – 20.00) ja osa keskiviikkoisin (klo 19 – 20.45). Ryhmäkoko on 5 – 6 koiraa. Tämä kevään kurssitarjonta on seuraava:
 
TUTUSTUMINEN PK-TOTTIKSEEN/PENNUT
ke 24.4.-29.5. klo 19-20
Pennuille ja nuorille koirille suunnattu kurssi, jossa tutustumaan pk tottis liikkeisiin.
6 kurssikertaa.
HINTA 30€
 
BH KOKEESEEN TÄHTÄÄVÄ KURSSI
ke 24.4.-29.5. klo 19.15-20.45
Tarkoitettu lähes BH-koe valmiille koirakoille. Tekniset liikkeet tulee olla jo hallinnassa.
6 kurssikertaa.
HINTA 40€
 
KISAMAINEN TOTTIS
ma 29.4.-27.5. klo 19-20
Kurssilla harjoitellaan koemaista suorittamista.
Kursseille osallistuneilla tulee olla BH suoritettu tai suoritusvalmis.
HINTA 25€