Tottelevaisuus

Ohjattua tottelevaisuuskoulutusta järjestetään koulutuskentällämme kurssimuotoisesti. Koulutukset tapahtuvat pienryhmissä (n. 5 – 8 koirakkoa/ryhmä) ja yleensä yksittäisharjoituksina (n. 10 – 15 min/koirakko). Koulutusten ja kurssien sisältöä pyrimme muokkaamaan harrastajien toivomusten mukaan. Kouluttajina toimivat aktiiviset, jo kilpailukokemusta omaavat harrastajamme.

Tottelevaisuuskurssien sisällöt ja ilmoittautumisohjeet julkaistaan aina hyvissä ajoin ennen kurssien alkua nettisivuilla, Facebookissa sekä sähköpostitse pk-lajeista kiinnostuneille jäsenillemme.

Järjestämme vuosittain myös erilaisia tottelevaisuusseminaareja, joissa pääsemme tutustumaan vierailevan kouluttajan koulutusmetodeihin ja ajatuksiin. Seminaareissa seurataan esimerkkikoirakoiden suorituksia ja saadaan sitä kautta vinkkejä ja ideoita omaan toimintaan.

Tuusulan Kennelkerhon koulutuskenttä on varattu palveluskoiraharrastajien käyttöön ympäri vuoden maanantaisin klo 18 – 21 ja keskiviikkoisin klo 18 – 21. Kentällämme on koekelpoiset pk-esteet vapaasti jäseniemme käytössä. Muistathan käytön jälkeen nostaa esteiden laudat takaisin paikoilleen.

Koulutuskentällämme voi vapaasti ampua maanantaisin klo 18-18.30 myös tottiskurssien aikana. On kuitenkin kohteliasta ilmoittaa ampumisaikeista muille kentällä olijoille. Muina aikoina ampuminen on sallittu vain muiden kentällä olevien luvalla.
Koulutuskenttä

Huomioithan, että tottelevaisuuskoulutukset ovat vain Tuusulan Kennelkerhon jäsenille. Liity jäseneksi täällä.

Varmista, että saat kaikki pk-tiedotteet sähköpostiisi pitämällä jäsenrekisterissä olevan sähköpostiosoitteen ja kiinnostuksen kohteet ajan tasalla. Jäsentietojen päivitys täällä.
 

SYKSYN 2018 TOTTELEVAISUUSKURSSIT

Hei!

Tuusulan Kennelkerhon tottelevaisuuskurssit alkavat taas!

Palveluskoirien syksyn 2018 tottelevaisuuskurssit alkavat syyskuun alussa. Osa ryhmistä treenaa maanantaisin (klo 19.00 – 20.00) ja osa keskiviikkoisin (klo 18 – 20). Ryhmäkoko on 5 – 6 koiraa.

Tämä syksyn kurssitarjonta on seuraava:

KURSSITARJONTA

MAANATAI:
PENTUKURSSI 6 KRT MAANANTAISIN 3.9.-8.10. KLO 19-20

Kurssi on tarkoitettu alle vuoden ikäisille koirille, joita on alettu / aletaan kouluttaa kohti PK-koetta. Kerro ilmoittautuessasi onko sinulla jo jokin maastolaji olemassa tai suunnitelmissa. Hinta 30 euroa

 

KESKIVIIKKO:
KOHTI BH-KOETTA KURSSI 6 KRT KESKIVIIKKOISIN 5.9.-10.10. KLO 18.30-19.30

Kurssi on tarkoitettu BH-kokeeseen tavoitteellisesti treenaaville. Kurssilla käydään läpi koeliikkeitä BH-kokeen näkökulmasta. Kurssin jälkeen on Tuusulan Kennelkerhon järjestämä BH-koe jonne voi erikseen ilmoittautua. Hinta 30 euroa

 

NOUTOKURSSI 6 KRT KESKIVIIKKOISIN 5.9.-10.10. KLO 18-19

Kurssilla harjoitellaan noutoa koeliikkeenä sekä tutustutaan esteisiin, jotka kuuluvat PK-kokeisiin. Koiran ei vielä tarvitse osata noutaa kurssille tullessa, mutta sen tulisi olla hallinnassa ja tehdä yhteistyötä ohjaajan kanssa. Hinta 30 euroa.

 

PALKKAUS- JA LEIKKIKURSSI 6 KRT KESKIVIIKKOISIN 5.9.-10.10. KLO 19-20

Kurssilla harjoitellaan koiran palkkausta eri metodeilla. Tavoitteena on saada ohjaaja ja koira löytämään toisensa treenikentällä. Harjoitukset tapahtuvat aidatulla alueella. Hinta 30 euroa.

 

ILMOITTAUTUMINEN:

Ryhmäpaikkoja on rajoitettu määrä. Koirakot valitaan ryhmään ensisijaisesti sopivuuden perusteella ja toissijaisesti ilmoittautumisjärjestyksessä, jos on saman tasoisia koirakoita. Kurssit pidetään Tuusulan Kennelkerhon kentällä (Koivumäentie 16, Tuusula).

 

Tuusulan Kennelkerhon maastoryhmien jäsenille (jälki/haku) tottelevaisuuskoulutus sisältyy maastoryhmämaksuun.

Lähetä ilmoittautumisesi 20.8. mennessä sähköpostitse palveluskoirat(at)tuukk.fi Kyselyt sähköpostiin tai puhelimitse 050-5718106 / Minttu Saario tai 050-4049320 / Kaarina Karlsson

KERRO ILMOITTAUTUESSASI
nimi,
koiran nimi ja ikä,
rotu,
omatasosi,
koiran taso,
tavoitteet tulevalle kaudelle,
tavoitteet ylipäätään,
onko teillä jokin maastolaji.

Maksutiedot ja kurssien ryhmäjako lähetetään mukaan mahtuneille ennen kurssin alkua. Otamme myös varakoirakoita, jos kursseille on enemmän ilmoittautuneita. Tämä tarkoittaa, että varakoirakko pääsee kurssipaikalle aina, jos joku kurssilaisista on estynyt tulemaan. Jos varakoirakko pääsee yli puolille kerroista mukaan, tulee maksettavaksi puolikkaan kurssimaksun hinta sitten jälkikäteen.

Mahdolliset poissaolot tulee ilmoittaa kouluttajalle etukäteen, heti kun niistä tiedät.

Tervetuloa Tuusulan Kennelkerhon tottelevaisuuskoulutuksiin!

Terveisin,

Tuukk palveluskoirajaos