Tottelevaisuus

Ohjattua tottelevaisuuskoulutusta järjestetään koulutuskentällämme kurssimuotoisesti. Koulutukset tapahtuvat pienryhmissä (n. 5 – 8 koirakkoa/ryhmä) ja yleensä yksittäisharjoituksina (n. 10 – 15 min/koirakko). Koulutusten ja kurssien sisältöä pyrimme muokkaamaan harrastajien toivomusten mukaan. Kouluttajina toimivat aktiiviset, jo kilpailukokemusta omaavat harrastajamme.

Tottelevaisuuskurssien sisällöt ja ilmoittautumisohjeet julkaistaan aina hyvissä ajoin ennen kurssien alkua nettisivuilla, Facebookissa sekä sähköpostitse pk-lajeista kiinnostuneille jäsenillemme.

Järjestämme vuosittain myös erilaisia tottelevaisuusseminaareja, joissa pääsemme tutustumaan vierailevan kouluttajan koulutusmetodeihin ja ajatuksiin. Seminaareissa seurataan esimerkkikoirakoiden suorituksia ja saadaan sitä kautta vinkkejä ja ideoita omaan toimintaan.

Tuusulan Kennelkerhon koulutuskenttä on varattu palveluskoiraharrastajien käyttöön ympäri vuoden maanantaisin klo 18 – 21 ja keskiviikkoisin klo 18 – 21. Kentällämme on koekelpoiset pk-esteet vapaasti jäseniemme käytössä. Muistathan käytön jälkeen nostaa esteiden laudat takaisin paikoilleen.

Koulutuskentällämme voi vapaasti ampua maanantaisin klo 18-18.30 myös tottiskurssien aikana. On kuitenkin kohteliasta ilmoittaa ampumisaikeista muille kentällä olijoille. Muina aikoina ampuminen on sallittu vain muiden kentällä olevien luvalla.
Koulutuskenttä

Huomioithan, että tottelevaisuuskoulutukset ovat vain Tuusulan Kennelkerhon jäsenille. Liity jäseneksi täällä.

Varmista, että saat kaikki pk-tiedotteet sähköpostiisi pitämällä jäsenrekisterissä olevan sähköpostiosoitteen ja kiinnostuksen kohteet ajan tasalla. Jäsentietojen päivitys täällä.
 

KEVÄÄN KURSSIT

Hei!

Tuusulan Kennelkerhon tottelevaisuuskurssit alkavat taas!

Palveluskoirien kevään 2017 tottelevaisuuskurssit alkavat huhtikuussa. Kurssien pituus on kuusi kertaa eli kuusi viikkoa. Osa ryhmistä treenaa maanantaisin (klo 18.00 – 20.30) ja osa keskiviikkoisin (klo 18 – 20.30). Ryhmäkoko on 5 – 6 koiraa.

 

KURSSITARJONTA

KURSSIT OVAT TÄYNNÄ


BH-KURSSI 6 KRT KESKIVIIKKOISIN 26.4.-31.5. KLO 19.00-20.30

Kurssi on tarkoitettu BH-kokeeseen tänä keväänä tai kesän aikana tähtääville. Kurssille pyritään ottamaan koirakot ilmoittautumisjärjestyksessä, mikäli kokeeseen menotavoite täyttyy. Kurssin jälkeen Tuusulan kennelkerho järjestää BH-kokeen. Huomiothan, että kurssikerran pituus on 1,5h.

Hinta 30 euroa

 

NOUTOKURSSI – ESTEET 6 KRT MAANANTAISIN 24.4.-29.5. KLO 18.00-19.00

Kurssilla harjoitellaan noutoliikkeen esteitä osiin pilkottuina. Kurssi on tarkoitettu koirille, jotka ovat fyysisesti valmiita esteille, alkeista osaaviin. 1m korkuista estettä ei ole tarkoitus hinkata, mutta A-estettä lähes koe jyrkkyydessä. Tarkoituksena suosia pari/apuohjaaja työskentelyä, jotta kaikki saavat maksimaalisen määrän toistoja kurssikertaa kohden.

Hinta 30 euroa

 

PENTU KURSSI 6 KRT MAANANTAISIN 24.4.-29.5. KLO 19.15-20.15

Kurssi on tarkoitettu pentukoirille, joita seuraamme on tullut paljon talven ja alkukevään aikana. Kurssilla harjoitella tottelevaisuuden alkeita ja perusliikkeitä valmis koesuoritus tähtäimessä.

Hinta 30 euroa

Ilmoitettujen kurssien lisäksi järjestetään vielä yksi kurssi sen pohjalta, mihin kurssille ilmoittautuu paljon TAI jos on halukkuutta jollekin toisenlaiselle kurssille. Kurssin kurssipaikka on joko ma tai ke. BH- kursseja järjestetään vain keskiviikkoiltana.

 

Ryhmäpaikkoja on rajoitettu määrä. Kurssit pidetään Tuusulan Kennelkerhon kentällä (Koivumäentie 16, Tuusula).

 

Tuusulan Kennelkerhon maastoryhmien jäsenille (jälki/haku)tottelevaisuuskoulutus sisältyy maastoryhmämaksuun.