TuuKK pk-jaoksen keskustelutilaisuus lauantaina 7.3.2020

Tuusulan Kennelkerhon pk-jaos kutsuu kaikki seuramme pk-harrastajat avoimeen keskustelutilaisuuteen – mitä sinä haluaisit seuralta ja erityisesti sen pk-jaokselta nyt alkaneella vuodella ja tulevaisuudessa? Kuinka saataisiin toimintaan taas uutta puhtia? Miten juuri sinut saataisiin mukaan seuran tekemisiin? HUOM! Tilaisuudessa EI NAKITETA ketään mihinkään (ellet sinä itse jotain tehtävää halua), vaan nyt halutaan vain kuulla ideoita ja ajatuksia, mihin suuntaan toimintaa kannattaisi lähteä kehittämään!

Tule kertomaan omia ajatuksiasi sekä tutustumaan seuran muihin pk-harrastajiin

LAUANTAINA 7.3. klo 13 alkaen (kesto n. 2 – 3 tuntia… sisältää kahvia / teetä sekä pientä purtavaa).

Paikka on vielä avoinna – mutta tilaisuus pidetään jossakin Hyrylässä / Järvenpäässä, vähän riippuen osallistujamäärästä ja tilojen saatavuudesta J

Tarjoiluja ja järjestelyjä varten toivomme etukäteis-ilmoittautumiset, eli ilmoitathan tulostasi sähköpostilla osoitteeseen palveluskoirat@tuukk.fi, kiitos.

Tilaisuus on avoin kaikille TuuKKin jäsenille, jotka ovat kiinnostuneita kertomaan ajatuksiaan pk-toiminnasta – mutta erityisesti kaikkien maastoryhmissämme treenaavien läsnäolo olisi jopa suotavaa.

Terveisin,

TuuKK pk-jaos
Marja & Minna x 2