Agilityn kevään 2022 ryhmähaku on auki!

Tuusulan Kennelkerhon agilityn kevätkausi on 10.1-25.5.2022 eli yhteensä 20 kertaa. Ryhmät treenaavat maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 17-22 TuuKKilassa. 

Päivän ensimmäisen ryhmän treeniajasta 30min on varattu radan rakentamiseen ja viimeisen ryhmän treeniajasta 15min radan purkamiseen. Maanantain kahta ensimmäistä ryhmää valmentaa joka toinen viikko (parittomat viikot) seuran ulkopuolinen kouluttaja Hannamari Nieminen ja joka toinen viikko ryhmä treenaa itsenäisesti. Näillä kahdella ryhmällä on myös hieman pidempi treeniaika per koirakko kun ryhmissä on 5 koiraa per 90 min. Muita ryhmiä valmentavat seuran omat kouluttajat Anna, Kaisa, Peppi ja Virpi. Näissä ryhmissä treenaa 4 koiraa per 60 min. Kevätkaudelle kootaan myös kysynnän mukaan keskiviikolle yksi omatoimiryhmä, joka treenaa itsenäisesti valmiilla viikkoradalla.

Kevätkauden kausi maksaa maanantain Hannamarin ryhmässä 340€, muissa ohjatuissa ryhmissä 250€ ja omatoimiryhmässä 200€. Ryhmähaussa on myös mahdollista hakea paikkaa maanantain ensimmäisiin ryhmiin vain parittomille viikoille, joita valmentaa Hannamari (220€/10krt) tai vain parillisille viikoille pidemmälle omatoimivuorolle (120€/10krt). Junioriharrastajien (sen vuoden loppuun, kun täyttää 18-vuotta) annetaan 10% alennus kausimaksuun. Alennusta ei anneta omatoimiryhmäpaikasta. Kauden voi maksaa kahdessa erässä tai sovittaessa useammassa erässä. Agilitytreenit voi myös maksaa seuraavilla liikunta eduilla: Edenred, Edenred mobiilimaksu, E-passi, Eazybreak, Smartum liikuntaseteli, Smartum kulttuuriseteli, Smartum saldo, Tyky-Online, Tyky-setelit (RJ-kuntoiluseteli).

Yhden ohjaajan on mahdollista saada treenipaikka ensisijaisesti vain yhdelle koiralle/kausi. Jos treenaat useamman koiran kanssa, voit vaihdella esim. vuoroviikoin, kenen kanssa tulet treeneihin. Mahdollisesti tarjolle tulevia tuurausvuoroja saa myös ostaa vapaasti. Jos treenaat useamman koiran kanssa, voit täyttää lomakkeeseen molempien tiedot koira1/koira2 logiikalla. Mikäli kevään treeniryhmiin jää paikkoja on mahdollista saada toisellekin koiralle paikka. Jos olet kiinnostunut mahdollisesta lisätreenipaikasta toiselle koiralle, täytä tälle koiralle kokonaan oma lomake.

Treenipaikat jaetaan ensisijaisesti talkoovelvoitteen vuonna 2021 täyttäneille ja niistä ilmoitetaan viikon sisään ilmoittautumisajan päättymisestä kaikille ryhmäpaikkaa hakeneille. Talkoovelvoite on 10 h / vuosi. Vuodesta 2022 alkaen junioriharrastajien (sen vuoden loppuun kun täyttää 18-vuotta) tehdyt talkootunnit kerrotaan kahdella. Kaikkien ryhmissä treenaavien tulee olla Tuusulan Kennelkerhon jäseniä ja edustaa seuraa kilpaillessaan agilitykilpailuissa. Seuraan voi liittyä myös sen jälkeen kun ryhmäpaikka on varmistunut. Suosittelemme Suomen Agilityliiton lisenssin hankkimista varsinkin jos muuta urheiluvammoja kattavaa vakuutusta ei ole. Harrastaja- eli C-lisenssi on riittävä ja se on mahdollista päivittää A- tai B-lisenssiksi lisenssivuoden aikana. Vuoden 2022 lisenssi tulee myyntiin joulukuun puolen välin jälkeen.

 

Ryhmiin voit hakea seuraavan lomakkeen kautta:

https://forms.gle/kxkKSfbD82fzZJCE7

Ilmoittautuminen on sitova. Täyttämällä lomakkeen annat Tuusulan Kennelkerho ry:lle luvan julkaista tiedon ryhmäpaikasta (ohjaajan etunimi ja koiran kutsumanimi) tarvittavissa yhteyksissä.

Haku on auki 20.12.2021 klo 23:59 asti !

 

Seuran kouluttajien esittelyt löytyvät TuuKKin nettisivuilta: http://www.tuusulankennelkerho.fi/agility/kouluttajat/ ja Hannamari Niemisen esittely löytyy alta:

 

Heips Tuukkilaiset!

Kouluttajana olen iloinen, kannustava, tarmokas ja kiinnitän huomiota yksityiskohtiin. Paneudun jokaiseen koirakkoon yksilönä ja haluan tehdä asioita ajatuksella.

Olen toiminut agilityn koulutusohjaajana yli 10 vuotta. Tällä hetkellä koulutan omalla toiminimelläni HM agi. Kouluttamisen ohella olen koko ajan harrastanut ja kisannut aktiivisesti omien koirieni kanssa. Minulla on kokemusta hyvin erilaisista koirista niin kouluttajana kuin koiran ohjaajanakin. 

Olen itse kerännyt oppia lukuisilta eri kouluttajilta -Pyrinkin kehittymään koko ajan sekä koirien kouluttajana että ohjaajana. Koirat ovat meille kuitenkin niitä parhaita opettajia, kun vain osaamme tulkita niitä oikein.

Pohjaan koiran taitojen opettamisen operantin ehdollistamisen menetelmiin.  Koirien taitojen opettamisen lisäksi kiinnitän huomiota ohjaajan liikesuuntiin, liikkumisen rytmiin, linjojen ymmärtämiseen sekä koiran laukanvaihtoihin.

– Hannamari, HM agi