Agilityn kevään 2023 ryhmähaku on auki!

Tuusulan Kennelkerhon agilityn kevätkausi on 9.1-30.4.2023 eli yhteensä 16 viikkoa. Ryhmät treenaavat maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 17-22 TuuKKilassa. 

Ma 17-20:30 ryhmissä 5 koirakkoa/1,5h eli pidempi treeniaika, muissa ryhmissä 4 koirakkoa/1h. Molempina päivinä ensimmäisen ryhmän ajasta 30min on varattu radan rakennukseen ja viimeisen ryhmän ajasta 15min radan purkuun.

Yhden ohjaajan on mahdollista saada treenipaikka ensisijaisesti vain yhdelle koiralle/kausi. Jos treenaat useamman koiran kanssa, voit vaihdella esim. vuoroviikoin, kenen kanssa tulet treeneihin. Mahdollisesti tarjolle tulevia tuurausvuoroja saa myös ostaa vapaasti. Jos treenaat useamman koiran kanssa, voit täyttää lomakkeeseen molempien tiedot koira1/koira2 logiikalla. Mikäli kevään treeniryhmiin jää paikkoja on mahdollista saada toisellekin koiralle paikka. Jos olet kiinnostunut mahdollisesta lisätreenipaikasta toiselle koiralle, täytä tälle koiralle kokonaan oma lomake.

Treenipaikat jaetaan ensisijaisesti talkoovelvoitteen vuonna 2022 täyttäneille ja niistä ilmoitetaan viikon sisään ilmoittautumisajan päättymisestä kaikille ryhmäpaikkaa hakeneille. Kaikkien ryhmissä treenaavien tulee olla Tuusulan Kennelkerhon jäseniä ja edustaa seuraa kilpaillessaan agilitykilpailuissa. Seuraan voi liittyä myös sen jälkeen kun ryhmäpaikka on varmistunut. Suosittelemme Suomen Agilityliiton lisenssin hankkimista varsinkin jos muuta urheiluvammoja kattavaa vakuutusta ei ole. Harrastaja- eli C-lisenssi on riittävä ja se on mahdollista päivittää A- tai B-lisenssiksi lisenssivuoden aikana.

Ilmoittautuminen on sitova. Täyttämällä lomakkeen annat Tuusulan Kennelkerho ry:lle luvan julkaista tiedon ryhmäpaikasta (ohjaajan etunimi ja koiran kutsumanimi) tarvittavissa yhteyksissä.

(Junioriharrastajille eli sen vuoden loppuun kun täyttää 18 vuotta, annetaan kausimaksuun alennus -10%, ei koske omatoimiryhmiä)

Haku ryhmiin seuraavan linkin kautta: https://forms.gle/DU4BM6WdkUEPxtyq7

Haku on päättynyt! Ryhmäpaikoista on ilmoitettu kaikille hakijoille!

Kuva @kiidagraphy