AVI:n päätöksen vaikutus TuuKKilaan 1.-14.4.2021

AVI julkaisi 31.3.2021 päätöksen, jolla suljetaan liikuntatiloja 1.-14.4.2021 välisenä aikana. Tämän hetkisen tiedon mukaan päätös ei koske koirien koulutushalleja, joissa harrastaminen järjestetty vain yksilöharrastamisena.

Päätöksen puitteissa TuuKKila pidetään auki, mutta ainoastaan yksilöharrastamiseen. Näin ollen kaikki vakiovuorot (joissa useampi henkilö käyttäjänä) perutaan ja rahat palautetaan hallilta tunnin ostaneille tai halutessaan vuorot voidaan siirtää myöhemmin käytettäväksi. Vapaatreenikorttilaisten omatoimitreenit jatkuvat normaalista ilman treenikaveri oikeutta.

TuuKKilan henkilömäärää rajoitetaan, hallilla voi treenata yksi (1) henkilö (pl. toisilleen läheiset henkilöt, silloinkin maksimissaan kaksi kerrallaan halliin). Edelleen pätee hallille 1.6.2020 julkaistut säännöt, joihin tarkennetaan nyt henkilömäärää koskevat rajoitukset sekä muistutuksia käsihygieniasta.  

Jos AVIn päätökseen tulee tarkennuksia, jotka koskevat myös yksilöharrastamiseen tarkoitettuja halleja, päivitetään TuuKKilan aukioloa päätöksien mukaiseksi.
 

Tuusulassa 1.4.2021

Hallitus

Tuusulan Kennelkerho ry