Hae mukaan agilityn piirinmestaruusjoukkueeseen!

Uudenmaan Agilityn piirinmestaruus kilpaillaan 3.-4.6.2023 Hyvinkäällä!

Su 4.6. kilpaillaan yksilö- ja joukkuepiirinmestaruus kaikissa kokoluokissa. La 3.6. järjestetään 1- ja 2-luokille kaksi hyppyrataa ja yksi agilityrata.

Nuorten oma piirinmestaruuskilpailu käydään virallisen kilpailun kakkosluokkien yhteydessä agilityradalla. Kilpailu on avoin piirin alueella asuville nuorisoharrastajille ja osallistumisoikeus on viimeistä kertaa sinä vuonna, kun nuori täyttää 18 vuotta. Nuorten piirinmestaruuskilpailuun osallistuminen on maksutonta, mutta virallisen tuloksen halutessaan (eli mahdollisen merkinnän kilpailukirjaan) on maksettava normaali osallistumismaksu.

  • Koirat voivat kilpailla vuosittain vain yhden kennelpiirin joukkuemestaruuksissa!
  • TuuKK voi lähettää kilpailuun yhden joukkueen jokaisesta kokoluokasta. Jokainen joukkue koostuu neljästä (4) 1-3 luokan koirasta sekä varakoirasta. Joukkueen tulokseen lasketaan kolmen parhaan koirakon tulokset.
  • Yhdistys maksaa joukkueiden osallistumismaksut.

Hae mukaan piirinmestaruusjoukkueeseen lomakkeen kautta ke 17.5.2023 mennessä: https://forms.gle/HaLtvWg4ddgVYk1D8

Joukkuevalinnoissa huomioidaan kisamenestys sekä seura-aktiivisuus. 17.5. jälkeen joukkueita voidaan vielä täydentää tarpeen mukaan. Kysymyksiä voi laittaa agilityjaokselle agility@tuukk.fi

Voimassa olevat Uudenmaan Kennelpiirin piirinmestaruussäännöt voit lukea täältä: https://bin.yhdistysavain.fi/1607532/ZY9tfM9GObs1IKmuidXW0ZA_hy/Agilityn%20piirinmestaruuss%C3%A4%C3%A4nn%C3%B6t.pdf

 

-Agilityjaos, Tuusulan Kennelkerho ry

 

Kuva: Kiida Photoghaphy