Haku rally-tokon kevään ryhmiin auki 1.-10.12.2023

Kevätkauden 2024 hallikurssien ilmoittautuminen aukeaa 1.12. klo 9 ja on auki 10.12.2023 klo 21 asti. Koulutukset järjestetään TuuKKilassa, Tuusulassa viikoilla 2-17, eli yhteensä 16 viikkoa.

Torstai 11.1. – 25.4.2024
17:00 – 17:20 radan rakennus
17:20 – 18:20 1. ryhmä
18:35 – 19:35 2. ryhmä
19:50 – 20:50 3. ryhmä 

Sunnuntai 21.1.-14.4.2024 klo18-19

Huomioittehan, että torstain ryhmien väliin on varattu 15 min vaihtoaikaa, eli ryhmät voivat treenata koko tunnin, eikä vaihdoissa tule kiire. Näin pystymme moikata tuttuja ja leppoisasti vaihtaa kouluttaja ja koirakot. Halli varattu torstaisin klo 17-21 TuuKKin rallylle.

Lisäksi tarjolla on sunnuntai-iltaisin järjestettävä kuuden kerran lajiin tutustuminen/alkeis-kurssi ja harrasteryhmä, jonka taso selviää ryhmäläisten mukaan. Sunnuntai-illan koulutus on klo 18-19 ja ryhmät treenaavat vuoroviikoin. Voit laittaa ilmoittautumisen myös molempiin ryhmiin. Parittomina viikkoina on myös omatoiminen ratatreeni-vuoro klo 19-20, johon erillinen ilmoittautuminen.

Rakenna itselle sopiva kokonaisuus yhdistelemällä eri kursseja. ILMOITTAUDU TÄSTÄ! (linkki lisätään myöhemmin)

Kurssit ja hinnat:
🟡 Ohjatut SININEN/KELTAINEN/PUNAINEN 8 kertaa, 85€ kurssi
🟡 KATJA KUUSELAN koulutus 8 kertaa, 130€ kurssi
🟡 OMATOIMI (parilliset viikot) 8 kertaa, hinta 60 € kurssi

🟡 Sunnuntain FUKSI (alkeet/alo) tai HARMAA 6 kertaa, hinta 60€ kurssi

Ilmoita, millaiseen ryhmään haluaisit päästä. Paikat jaetaan seura-aktiivisuuden perusteella, mutta haluamme myös, että mahdollisimman monella olisi mahdollisuus treenata TuuKKissa rallyä. Huom! Jos tiedät, että et ole päässyt talkoilemaan alkuvuonna  riittävästi, mutta olisit valmis kerryttämään talkootunteja heti alkuvuodesta, niin ilmoita siitä lomakkeen vapaateksti osuudessa. TuuKKila-hallin viikkosiivousvuoroja on paljon vapaana koko talven ajan ja tämä on hyvä tapa kerryttää talkootunteja oman aikataulun mukaan. Viikkosiivouksesta voit kysyä lisää suoraan halli(at)tuukk.fi tai treeneissä Kaisalta.

Ilmoittatuminen vain lomakkeella (lomake löytyy myös osoitteesta: https://forms.gle/Gmx3gDvLXcbHKdY56). Haun päätyttyä saat muutaman päivän sisällä sähköpostiin varmistuksen paikasta tai jonopaikasta. Kurssikirjeessä on tietoa treeneistä ja tarkemmat maksutiedot. Tarkistathan myös roskapostisi/ muut postit-kansiosta, ettei tieto paikasta ole mennyt sinne (lähettäjä: rallytoko(at)tuukk.fi)

Ohjattujen ryhmien taso määräytyy ilmoittautuneiden mukaan. Omatoimiryhmät on todella hyvää häiriötreeniä kaiken tasoisille koirakoille. Omatoimessa olisi hyvä olla jonkun asteinen tuntemus lajiin/koiraharrastamiseen, mutta sopii kaikille alkeista mestareihin tai vain häiriötreeniä opetteleville. Kaikissa ryhmissä harjoitteet suunnitellaan niin, että eri tasoisille koirakoille löytyy tekemistä. 

Koulutusryhmään osallistuminen edellyttää Tuusulan Kennelkerhon jäsenyyttä ja pientä talkooaktiivisuutta. Joten jos et vielä ole TuuKKin jäsen, liitythän yhdistyksen jäseneksi heti, kun ryhmäpaikkasi on varmistunut

Kuva: Crystal Stick (Carita Nyqvist)