Haku TuuKKin rally-tokon piirimestaruus joukkueeseen on avattu!

Uudenmaan Rally-toko piirimestaruuskisat 19.11.2022 Tammisaaressa ja tuomarina toimii Jaana Karppinen.

Ilmoittaudu halukkuudesta Tuukkin joukkueeseen 30.10.2022 mennessä tällä LOMAKKEELLA (lomake löytyy myös osoitteesta : https://forms.gle/u4xBqTLX4bLZqSwD8  Joukkuevalinnat tehdään 4.11.2022 mennessä.

Joukkue koostuu yhdestä tai kahdesta alokas- tai avoimen luokan koirasta ja yhdestä tai kahdesta voittaja- tai mestariluokan koirasta, yhteensä vähintään kolmesta ja korkeintaan neljästä koirasta. Lisäksi voidaan nimetä kaksi varakoiraa, yksi alokas- tai avoimenluokan koira ja yksi voittaja- tai mestariluokan koira. 

JOUKKUEKILPAILUN OSALLISTUMISOIKEUS

Joukkuekilpailuun voivat osallistua Uudenmaan kennelpiirin jäsenyhdistysten joukkueet. Joukkueen jäsenten tulee olla edustamansa yhdistyksen jäseniä sekä asua vakituisesti Uudenmaan kennelpiirin alueella.

Karsintaa käytetään, jos kaikki ilmoittautuneet joukkueet eivät mahdu mukaan kilpailuun. Joukkuepaikat täytetään joukkueiden karsintapistejärjestyksessä, kunnes kilpailuluokkien enimmäiskoiramäärät ovat täynnä. Paikat täytetään siten, että kukin yhdistys saa mukaan ensin yhden suurimmalla karsintapistemäärällä olevan joukkueensa, loput joukkuepaikat täytetään karsintapistejärjestyksessä. Karsintapisteiden lasku tapahtuu joukkueiden aiempien kisatulosten perusteell

YKSILÖKILPAILU Koirakohtainen piirinmestaruus ratkaistaan korkeimmassa kansallisessa luokassa (MES).

Tarkemmat säännöt piirimestaruuskilpailuista löytyy osoitteesta: https://www.kennelpiiri.fi/sites/default/files/attachments/uusimaa/rally-tokon_piirinmestaruussaannot_uusimaa.pdf?fbclid=IwAR2x0U8yPSF7XS61psC6PzvJ3caqTjqqGUqJGCHR8jM2W8PH6CgqjdMX73Y