Hoopers luento 15.5.2022

Tuusulan Kennelkerho järjestää Hoopers luennon Teamsin välityksellä sunnuntaina 15.5.2022 klo 18:00 alkaen. Luennon kesto noin 1,5 tuntia, mutta luennolle varataan aikaa kaksi tuntia niin keskustelulle on riittävästi aikaa. 

Luennon pitää Sini Lindroos, joka on harrastunut koiriensa kanssa hoopersia vuoden verran. Hän on kouluttanut viikottain hoopersryhmää ja toukokuussa 2022 aloittaa hoopersin kouluttamisen myös TuuKK:n jäsenille, jolloin järjestetään ensimmäinen hoopers-alkeiskurssi.

 Luennolla käsitellään mm. seuraavia aiheita: 

  • Mitä Hoopers on?
  • Mitä Hoopers edellyttää ohjaajalta ja koiralta?
  • Millaiset ovat Hoopersissa käytettävät esteet?
  • Millaisia taitoja hoopersissa tarvitaan?
  • Millaisia kokemuksia on kertynyt lajista ensimmäisen vuoden aikana?

Luennon hinta on Tuusulan Kennelkerhon jäsenille 5 euroa ja ei-jäsenille 10 euroa

Mukaan luennolle pääset seuraavasti, maksa luentomaksu TuuKKn tilille ja täytä ilmoittautumislomake. Ilmoita ilmoittautumislomakkeessa laskun arkistointitunnus. HUOM! Sinun täytyy maksaa lasku ennen ilmoittautumislomakkeen lähettämistä. Ilman arkistointitunnusta et saa linkkiä.

Ilmoittautuminen sulkeutuu kun maksimiosallistujamäärä on saavutettu. Maksimiosallistujamärää on 40 henkeä. Eli jos voit lähetttää lomakkeen, niin mahdut luennolle mukaan. 

Muista tarkistaa, että sähköpostisi on kirjoitettu oikein ja täydellisesti, sillä Teams-linkki lähetetään sinulle siihen osoitteeseen luentoviikolla (eli 9-14.5.2022)

Huomaa, että tarkistamme jäsenyydet ja maksut ennen luennon alkua. 

Maksutiedot: 
Saaja: Tuusulan Kennelkerho ry
Tilinumero: FI32 5092 1250 0305 54
Viite: 1452
Summa:  5 tai 10 eur (jäsenet 5 eur, ei-jäsenet 10 eur)

Ilmoittautuminen on henkilökohtainen ja sitova. Sinun täytyy kirjautua luennolle sillä nimellä kuin olet luennolle ilmoittautunut. Maksua ei palauteta osallistujan joutuessa jäämään pois luennolta. Mikäli luento joudutaan perumaan yhdistyksen puolelta, luentomaksu palautetaan.

ILMOITTAUTUMISLOMAKE