Ilmoita koirasi tulokset Vuoden koira -kilpailuihin 5.2. mennessä!

Vuosi 2016 on jo kauaksi taakse jäänyttä elämää, mutta nyt olisi hyvä katsoa siihen kuuluisaan peruutuspeiliin ja muistella viime vuoden saavutuksia.

Perinteiset Tuusulan Kennelkerho ry:n Vuoden koira –palkinnot jaetaan taas helmikuun lopulla pidettävässä vuosikokouksessa ja jotta tiedämme, kenelle palkinnot ja tittelit tällä kertaa kuuluvat, tarvitsemme teiltä tietoa tekemistänne tuloksista. Tarkista säännöt täältä ja toimita tuloksenne 5.2.2017 mennessä kullekin jaokselle pistelaskua varten. Muistathan, että jos haluat koirasi kanssa osallistua useamman lajin kilpailuihin, tulee sinun toimittaa jokaisesta lajista omat tulosviestit ko. jaoksille.

Lähetä tulokset lajeittain eri osoitteisiin:

Vuoden agilitykoira ja -tulokas agility(at)tuukk.fi
Vuoden näyttelykoira ja -tulokas hallitus(at)tuukk.fi
Vuoden palveluskoira ja -tulokas palveluskoirat(at)tuukk.fi
Vuoden rallytoko-koira ja -tulokas rallytoko(at)tuukk.fi
Vuoden TOKO-koira ja -tulokas toko(at)tuukk.fi


 

 

 

 

Kirjoita viestin otsikkoon ”Vuoden koira 2016 –tuloksia”, niin viestisi tulee paremmin huomattua ja huomioitua pistelaskennassa. Huomioithan, että emme mitenkään pysty itse selvittelemään jäsenistömme tekemiä tuloksia, joten palkinnot jaetaan vain ilmoitettujen tulosten perusteella.

Vuoden pelastuskoirakko ja pelastuskoirakko-tulokas valitaan säännöissä mainittujen valintakriteerien perusteella pelastuskoirajaoksen toimesta.

Toimi heti – lähetä tuloksesi viimeistään 5.2.2017, myöhästyneitä tuloksia emme huomioi pisteiden laskennassa!

Terveisin,
TuuKK hallitus