Päivitys koronatilanteeseen 10.4.2020

 

Koulutustoiminta, tapahtumat ja koulutushallin käyttö poikkeusolojen aikana

Koulutustoimintaa tai tapahtumia ei järjestetä 30.5.2020 saakka. Tuusulan Kennelkerhon koulutushalli pidetään suljettuna vähintään 30.4.2020 asti. Mikäli koronatilanne sallii, halli pyritään avaamaan pienimuotoisesti 1.5.2020 alkaen. Tällöin halli olisi käytössä vapaatreenikorttilaisille ja yksilötunteihin erityisehdoin, mm. max 2 henkilöä kerrallaan ja korostettu hygienia. 

Hallitoimikunnasta tullaan ottamaan yhteyttä jokaiseen sulun ajanjaksolle vapaakortin lunastaneeseen jäseneen sekä yksilötuntien varaajiin ja kertomaan ajan menetyksen korvauksista, sekä sopimaan uusia aikoja kun halli on otettu takaisin käyttöön. Tuukkin jaokset tulevat ottamaan yhteyttä harrastajiinsa menetettyjen treenien korvauskäytännöistä.

Tilanne on yhdistyksen talouden ja toimintojen jatkuvuuden kannalta erittäin haastava, mutta Tuusulan Kennelkerhossa uskomme, että yhdessä selviämme tästä. Toivomme tässä vaikeassa tilanteessa yhteisöllistä seurahenkeä ja joustavuutta, jotta pääsemme tämän poikkeuksellisen ajankohdan ylitse ja toimintamme voi jatkua normaalisti poikkeustilan jälkeen. 

Koska emme tiedä jatkuvatko poikkeusolot ja rajoitteet vieläkin pidemmälle koronatilanteen muuttuessa, niin muutokset ovat hyvinkin mahdollisia. Seuraamme jatkossakin Suomen hallituksen, viranomaisten ja lajiliittojen tiedotusta ja suosituksia. 

 

Tuusulan Kennelkerhon hallitus

yhteydenotot hallitus(a)tuukk.fi