Palveluskoirien leirille ilmoittautuminen on alkanut

***** LEIRI-ILMOITTAUTUMINEN ON ALKANUT *****

Vihdoin ja viimein suurin piirtein kaikki tarvittavat palaset on kasassa ja voimme käynnistää leiri-ilmoittautumisten vastaanottamisen. Tässä faktat:

Leirin ajankohta: 4. – 6.5.2018 (pe 4.5. ei koulutuksia)
Leiripaikka: Pitkäjärven vapaa-ajankeskus, Kokemäki (Urheilutie 15).

Kouluttajat ja treeniryhmät:
A) Sari Hikman, haku HUOM KOULUTTAJA VAIHTUNUT
B) Sanna Hyytiäinen, metsäjälki
C) Jessica Ristimäki, tottis
D) Susanna Kinnunen, tottis (lauantaina) + Susanna Mattila, esineruutu (sunnuntaina) …Huom! pieni muutos ennakkoinfoihin!!!

–> Jokaisessa ryhmässä 8 koirakkopaikkaa (vain TuuKKin jäsenille!)
–> Tässä LINKKI Mattilan Susannan esittäytyminen, muiden kouluttajien esittelyt lisätään myöhemmin, kunhan heidän runosuoni sykkii 🙂

Leirin hinnat eri majoitusvaihtoehdoilla:
– 1 hlön huoneessa soluhuoneistossa 190 eur / hlö (1 hlön huoneita yhteensä 15 kpl) …Huom! Soluissa 3 sänkyä per huone, joten voi myös majoittua kaverin kanssa samaan huoneeseen (sama hinta kuin yksin)
– yhteismajoituksessa Majalla 140 eur / hlö (sänkypaikkoja 23 henkilölle)

–> Hinta sisältää koulutuksen kahtena päivänä (la + su), majoituksen (koirat saa ottaa sisään huoneisiin, majalla koirien majoitus omissa häkeissä), ruokailut (aamu- ja iltapalat sekä yksi lämmin ateria per treenipäivä), lämpimän saunan (pe ja la illat), majoitustilojen siivouksen, loistavaa ja säkenöivää leiriseuraa sekä toivottavasti hyvin paljon onnistumisia ja hyviä treenitunteja

Leirimaksu maksetaan 2 osassa; ilmoittautumisen ja paikan varauksen jälkeen saat ennakkomaksun (50 eur) tiedot ja varmistat paikkasi maksamalla tuon ennakkomaksun annettuun eräpäivään mennessä. Loppulasku (majoitusvaihtoehdosta riippuen 90 eur / 140 eur) erääntyy sitten n. 2 viikkoa ennen leiriä (huhtikuun puolessa välissä) ja se tulee olla maksettuna ennen leirin alkua. Ennakkomaksu palautetaan vain erityisen painavista syistä.

Tarkemman leiriohjelman ja aikataulun lähetän osallistujille viimeistään n. viikko ennen leiriä.

ILMOITTAUTUMINEN ja lisätiedot: Marja Uusitalo, GSM 040 7676 076, marja.uusitalo129 (at) gmail.com / FB-viesti