Tuusulan Kennelkerho ry’n PK-jaos tarjoaa:

SIRKE VIITASEN TOTTELEVAISUUSKOULUTUSPÄIVÄ

LAUANTAINA 4.5.2024 klo 10 (- n. klo 16)

Koulutus järjestetään TuuKKin kentällä Nahkelassa (Koivumäentie 13, Tuusula) ja mukaan mahtuu 12 koirakkoa (yhdellä koirakolla n. 30 min treeniaika) sekä ”rajattomasti” kuunteluoppilaita.

Hinta TuuKKin jäsenille: 25 eur / koirakko ja 5 eur / kuunteluoppilas

Hinta ei jäsenille: 35 eur / koirakko ja 10 eur / kuunteluoppilas

  • Hintaan sisältyy koulutuksen lisäksi kahvi / tee
  • Otathan omat eväät halutessasi mukaan
  • Huom! Koulutus ei sisälly maastomaksuun

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla palveluskoirat@tuukk.fi 24.4. mennessä, koirakkopaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä (TuuKKin jäsenet kuitenkin etusijalla) –> kerro viestissäsi ainakin oma nimesi, sähköposti, puhelinnumero, koiran nimi, rotu ja ikä, koiran koulutustaso ja oletko TuuKKin jäsen. Koulutus järjestetään, jos osallistujia (koirakkopaikkoja) tulee vähintään 6 kpl.

HUOM! Mitään taitovaatimuksia koulutukseen ei ole – saat itse valita, mihin aiheeseen oman koirasi kanssa keskityt. Ensisijaisesti 1 koirakkopaikka / ohjaaja, mutta jos koirakkopaikkoja jää vapaaksi, voi sama ohjaaja ostaa halutessaan myös toisen koirakkopaikan.

Koirakkopaikan saaneille lähetetään vahvistus, maksutiedot ja lyhyt ”taustakysely” n. viikko ilmoittautumisajan päätyttyä ja paikan varmistaa maksamalla osallistumismaksun viestissä annettavaan eräpäivään mennessä. Kuunteluoppilaat saavat myös oman vahvistusviestinsä maksutietoineen n. viikko ilmoittautumisajan päätyttyä.

TERVETULOA!

TuuKK pk-jaos

www.tuusulankennelkerho.fi