Tahtia tassuihin

TuuKK järjestää seuran jäsenille 8 kerran tempputreenikurssin, jolla samalla orientoidutaan koiratanssin saloihin. Tule oppimaan uusia temppuja ja jakamaan omat temppuideasi muiden kanssa. Temput eivät ole fyysisesti haastavia, joten kaikenikäiset ja -kokoiset koirat ovat tervetulleita. Kurssin tavoitteena on, että ohjaajalla on kurssin jälkeen tietoa ja käytännön kokemusta siitä, miten erilaisia temppuja koiralle voidaan opettaa. Kurssilla läpikäydään miten temput voidaan ketjuttaa toisiinsa ja kuullaan lisää koiratanssista.

Voit tulla mukaan harjoittelemaan pennun kanssa, tekemään häiriötreeniä, vahvistamaan motivaatiota ja kontaktia sekä ennen kaikkea tekemään koirakkona iloista yhteistyötä mukavassa porukassa.

Kurssin vetää koiratanssipari Terhi Mustonen ja cairnterrierinsä Luca, jotka nousivat juuri koiratanssin FS AVO-luokkaan. TuuKKin kouluttajista mukana häärivät itsekin lajissa kisannut Maiju Turunen sekä Anne Tammiruusu.

Kurssi järjestetään sunnuntaisin (22.4.-6.5. sekä 20.5.-17.6.2018 klo 15-17, 4 koirakkoa/tunti) ja se kustantaa 55 €/koirakko. Lisätiedot ja ilmoittautuminen 15.4.2018 mennessä sähköpostitse: anne@tammiruusu.fi