Tiedote koronatilanteen vaikutuksesta Tuusulan Kennelkerho ry:n toimintaan maaliskuussa 2021

 

 

Valtion hallituksen asettama kolmen viikon sulkuaika maaliskuussa vaikuttaa myös Tuusulan Kennelkerhon toimintaan. Yhdistyksenä haluamme noudattaa toiminnassamme suosituksia ja näin ollen seuran organisoitu harrastustoiminta keskeytetään 8.3.-28.3.2021 väliselle ajalle. Jokainen jaos on yhteydessä omiin harrastajiinsa keskeytyksen korvauksista.

Seuraamme tiiviisti Suomen hallituksen, Aluehallintoviraston, Keusoten ja Tuusulan kunnan viranomaisohjeita, joiden perusteella teemme tarvittavat muutokset yhdistyksemme harrastustoimintaan.

Tuusulan Kennelkerhon kenttä ja Tuukkila pysyvät auki. Kentällä ja hallissa harjoitellessa jokainen on itse vastuussa, että noudattaa annettuja turvallisuusohjeita hygieniasta, turvaväleistä ja henkilömääristä. AVI:n asettama kokoontumisraja on 6 henkilöä, jota tulee noudattaa. Yhdistyksenä suosittelemme kuitenkin treenaamista ainoastaan itsenäisesti/perheen kesken.

Hallin irtotunti, vakio- ja tapahtumavuorot on mahdollista halutessaan perua tältä aikaväliltä ja saada rahansa poikkeuksellisesti täysimääräisenä takaisin.

Tuusulan Kennelkerhon hallitus 28.2.2021