TuuKKn liikkuri, ilmianna itsesi

Tokossa liikkeenohjaaja eli liikkuri on merkittävässä roolissa. Siksi haluamme kartoittaa jäsenistömme ne henkilöt jotka ovat halukkaita toimimaan harjoituksissa, tapahtumissa (esim epäviralliset kisat tai kisanomaiset treenit) liikkurina. 

Vuonna 2022 tokojaos järjestää useamman ulkopuolisen kouluttajan vetämän kurssin. Kursseja on tulossa vetämään mm: Nina Manner, Maarit Hellman ja Mari Leiviskä. Jos ilmoittautumisia kurssille tulee enemmän kuin paikkoja on, vaikuttaa hakijan yhdistysaktiivisuus ja se että koirakko edustaa yhdistystä kokeissa. Ensisijalla on yhdistyksen tokojaoksen kouluttajat, toimihenkilöt, yhdistyksen muiden jaosten kouluttajat, jäsenet jotka edustavat Tuusulan Kennelkerhoa kokeissa ja muut jäsenet. 

Koska liikkurit ovat yhdistykselle tärkeitä, saavat liikkurit saman aseman kuin yhdistyksen tokojaoksen kouluttajat, jos he ovat toimineet liikkureina yhdistyksen tapahtumissa. (1 tapahtuma jossa toimii liikkurina antaa yhteen kurssin etusijan, 2 liikkuroitua tapahtumaa = etusija 2:lle kurssille,  3 liikkuroitua tapahtumaa = etusija 3:lle kurssille jne…)

Ilmoittaudu TuuKKin liikkurit listalle! Sinun ei tarvitse olla pätevöitynyt tokon liikkeenohjaaja eikä sinun tarvitse hallita kaikkien luokkien liikkurointia. 

Listalle ilmoittautuminen ei tarkoita että olet aina käytettävissä vaan listan henkilöille lähetetään tiedustelua tapahtumien suunnittelun aikaan ja kysytään ketkä ovat sillä hetkellä käytettävissä. Ja käytettävissä olevista valitaan ko. tapahtumaan sopivat. 

Vuonna 2022 tarvitsemme liikkureita ainakin maaliskuun alussa, kun on suunniteltu pidettävän kisanomaiset treenit hallissa, tokon seuramestaruuskilpailuissa syksyllä sekä kesällä heinäkuussa kun on teemakoulutuksia.

Ilmoittaudu TuuKKn liikkurit listalle seuraavalla lomakkeella:

https://forms.gle/HkUL65fZVEGBhUYx6