Vuoden koira-kilpailu 2017

Ilmoita koirasi tulokset Vuoden koira -kilpailuihin 15.2. mennessä!
Vuosi 2017 on jo kauaksi taakse jäänyttä elämää, mutta nyt olisi hyvä katsoa siihen kuuluisaan peruutuspeiliin ja muistella viime vuoden saavutuksia.
Perinteiset Tuusulan Kennelkerho ry:n Vuoden koira –palkinnot jaetaan maaliskuussa pidettävässä vuosikokouksessa ja jotta tiedämme, kenelle palkinnot ja tittelit tällä kertaa kuuluvat, tarvitsemme teiltä tietoa tekemistänne tuloksista. Tarkista säännöt täältä ja toimita tuloksenne 15.2.2018 mennessä kullekin jaokselle pistelaskua varten. Muistathan, että jos haluat koirasi kanssa osallistua useamman lajin kilpailuihin, tulee sinun toimittaa jokaisesta lajista omat tulosviestit ko. jaoksille.

Lähetä tulokset lajeittain eri osoitteisiin:
Vuoden agilitykoira ja -tulokas
agility(at)tuukk.fi
Vuoden näyttelykoira ja -tulokas
hallitus(at)tuukk.fi
Vuoden palveluskoira ja -tulokas
palveluskoirat(at)tuukk.fi
Vuoden rallytoko-koira ja -tulokas
rallytoko(at)tuukk.fi
Vuoden TOKO-koira ja -tulokas
toko(at)tuukk.fi
 
Kirjoita viestin otsikkoon ”Vuoden koira 2017 –tuloksia”, niin viestisi tulee paremmin huomattua ja huomioitua pistelaskennassa. Huomioithan, että emme mitenkään pysty itse selvittelemään jäsenistömme tekemiä tuloksia, joten palkinnot jaetaan vain ilmoitettujen tulosten perusteella.
Vuoden pelastuskoirakko ja pelastuskoirakko-tulokas valitaan säännöissä mainittujen valintakriteerien perusteella pelastuskoirajaoksen toimesta.
Toimi heti – lähetä tuloksesi viimeistään 15.2.2018, myöhästyneitä tuloksia emme huomioi pisteiden laskennassa!
Terveisin,
TuuKK hallitus