Agilityn kevään ryhmähaku avattu!

Tuusulan Kennelkerhon agilityn kevätkausi on 11.1-30.5.2021. Ryhmät treenaavat maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 17-22 TuuKKilassa. Hakijamäärästä sekä kouluttajien resursseista riippuen voidaan perjantaille myös mahdollisesti perustaa ryhmä klo 18-20.

Ohjattuja ryhmiä valmentavat seuran omat kouluttajat ja ne sopivat kaiken tasoisille koirakoille.

Omatoimiryhmissä ryhmän jäsenet treenaavat keskenään valmiilla radalla. Omatoimiryhmät ovat suunnattu jo edistyneemmille koirakoille, jotka pystyvät treenaamaan itsenäisesti ja antamaan tukea myös muille ryhmän jäsenille.

Valmennusryhmät on suunnattu jo kilpaileville tai kilpailemaan tähtääville ohjaajille. Niissä kouluttaa kevätkaudella 9krt. seuran ulkopuolinen kouluttaja Jonna Aaltonen. Vaatimuksena on, että koirakko sietää jo reunoilla olevaa häiriötä tai on valmis treeneissä siedättämään häiriöön. Yksi valintakriteeri ryhmään pääsyyn on koirakon motivaatio.

Kerran kuussa keskiviikkoisin ( 27.1, 24.2, 24.3, 21.4 ja 19.5) ei ole normaalia viikkotreeniä vaan tällöin TuuKKilassa agilityn irtokoulutuksia, jotka ovat avoimia kaikille. Kouluttajana toimii ulkopuolinen kouluttaja ja agilitytuomari Mika Kangas, jonka koulutuksiin on erillinen ilmoittautuminen. Näin ollen maanantain (ja perjantain) ryhmät treenaavat keväällä 20 kertaa (ohjattu 228€, valmennusryhmä 300€) ja keskiviikon ryhmät 15 kertaa (ohjattu 171€, omatoimi 135€). 

Lisätietoja ja haku ryhmiin TÄSTÄ!

Haku on auki 30.11.2020 klo. 23:59 asti !

Kaikkien ryhmissä treenaavien tulee olla Tuusulan Kennelkerhon jäseniä ja edustaa seuraa kilpaillessaan agilitykilpailuissa. Seuraan voi liittyä myös sen jälkeen kun ryhmäpaikka on varmistunut.