Rally-tokon ryhmähaku auki!

Kevään 2021 Hallikurssien ilmoittautuminen auki 23.11.-.6.12.2020. Koulutukset järjestetään Tuukkilassa, Tuusulassa 2021 viikoilla 2-17.

Torstai 14.1. – 29.4.2021
18:00 – 19:00 ohjattu Ryhmät KELTAINEN ja VIOLETTI 
19:00 – 20:00 vkot 2-9 ohjatut SININEN ja HARMAA / vkot 10-17omatoimiVIHREÄ 
20:00 – 21:00 vkot 2-8 omatoimiVIHREÄ ja ohjattu ORANSSI / vkot 10-17 ohjatut PUNAINEN/SININEN

Halutessasi voit ilmoittautua useampaan ryhmään. TÄYTÄ JOKAISESTA PAIKASTA ERILLINEN LOMAKE! Paikat jaetaan seura-aktiivisuuden perusteella, mutta periaattella "mahdollisimman monelle mahdollisuus treenata". 

Ilmoittautumisen päätyttyä saat sähköpostiin varmistuksen paikasta. Kurssikirjeessä on tietoa treeneistä ja tarkemmat maksutiedot. Tarkistathan myös roskapostisi ettei tieto paikasta ole mennyt sinne (lähettäjä rallytoko(at)tuukk.fi)

Ohjattujen ryhmien taso määräytyy ilmoittautuneiden mukaan. Omatoimessa olisi hyvä olla jonkun asteinen tuntemus lajiin. Kaikissa ryhmissä harjoitteet suunnitellaan, niin että eri tasoisille koirakoille riittää haastetta. KELTAINENryhmä toteutetaan alkeis/ALO-ryhmänä, jos uusia harrastajia ilmoittautuu tarpeeksi, muuten ilmoittautuneiden tason mukainen ryhmä. Alkeis-/ALO- kurssilla käydään läpi rally-tokon perusteita, joten sopii esimerkiksi nuorille koirille/pennuille, rally-tokon tutustumiseen tai kokeneemmille, jotka haluavat kerrata perusasioita.

Tuusulan Kennelkerhon rally-tokotoimikunta järjestää koulutuksia lähes ympäri vuoden. Koulutukset on jaettu kevät ja syyskauteen, joiden välissä pidämme kesätauon. Kentällä treenataan touko, kesäkuussa ja elokuussa. Halliin mennään sateita ja pakkasta karkuun arki-iltaisin tammi-huhtikuussa ja syys-joulukuussa. 

Pyrimme järjestämään joka kaudella koulutuksia kaiken tasoisille koirakoille, mutta koulutustarjonta vaihtelee kouluttajien saatavuudesta riippuen. Jos haluat mukaan iloiseen joukkoomme ja on jotain kysyttävää, niin laitathan rohkeasti viestiä osoitteeseen rallytoko(at)tuukk.fi 

Koulutusryhmään osallistuminen edellyttää Tuusulan Kennelkerhon jäsenyyttä. Joten valmistaudu liittymään yhdistyksen jäseneksi ryhmäpaikkasi on varmistunut.

Ilmoittautumislomakkeeseen pääset TÄSTÄ! tai osoitteesta https://forms.gle/9Pmjtw38mKd21Znc6 

Kurssisuunnitelma kevään 2021 rally-tokoryhmiin