Christa Enqvist-Pukkilan tokopäivä 11.6.2022

 

Saamme Christa Enqvist-Pukkilan kouluttamaan TuuKK:n tokoilijoita. Tämä on hieno tilaisuus tokoilijoille, sillä Christa on todella pidetty ja haluttu kouluttaja. Christa on mm Suomen Tokorenkaan pääkouluttaja eli kouluttaa pääasiassa Suomen parhaimpia tokokoirakoita.

Christa tulee kouluttamaan lauantaina 11.6.2022 klo 10-16:00. 

Koulutus pidetään ensisijaisesti kentällä, mutta meille on varattu halli myös varalle jos kentän kunnostustyöt tai surkea keli sattuu juuri tuolle ajankohdalle.

Paikalla kannattaa olla vaikka koko päivä, sillä aivan varmasti saat itsellesi eväitä myös muiden treenejä seuratessasi. 

Mukaan mahtuu 10 koirakkoa. 

Yhdellä koirakolla on noin 30 min treeniaikaa. 

Ensisijaisesti 1 koira per ohjaaja, mutta jos paikkoja jää voidaan ottaa myös ohjaajien 2. koira. 

Taito vaatimuksia ei ole, mutta jos ilmoittautumisia tulee enemmän kuin paikkoja on, treenipaikan myöntämiseen vaikuttaa hakijan seura-aktiivisuus ja se edustaako koirakko Tuusulan Kennelkerho mahdollisissa tokokokeissa.

  • Ilmoittautuminen auki 15.5.2022 asti
  • Paikoista ilmoitetaan viimeistään 22.5.2022
  • Osallistumismaksu erääntyy 3.6.2022
  • Hinta: 65 eur

Tehdään tästä hieno tokopäivä TuuKKille. Järjestetään paikalle nyyttäriperiaatteella ruokaa ja seurataan toistemme suorituksia.

Ilmoittautuminen on sitova, joten jos saat paikan hakemaasi ryhmään sitoudut ottamaan sen vastaan ja maksamaan kurssimaksun. Jos olet estynyt osallistumaan jollekin kerralle, voit halutessasi myydä sen eteenpäin. 

Ilmoittaudu lomakkeella:
https://forms.gle/pFkq7utoB9XmtJFs8