Keski- ja Pohjois-Uudenmaan agilityseniorien leiri 2022 – ilmoittautuminen avattu!

Hyvinkään seudun Kennelkerho, Keravan Agility Team ja Tuusulan Kennelkerho järjestävät Suomen agilityliiton tuella kolmen päivän agilityleirin senioriohjaajille. Leirille ovat tervetulleita kaikki järjestävien seurojen agilityharrastajat, jotka ovat täyttäneet 50 vuotta vuoden 2022 loppuun mennessä. Leiristä parhaan hyödyn saa osallistumalla kokonaisuuteen; taidot agilityssä kehittyvät ja kunto kohenee – ja muut alueen senioriohjaajat tulevat tutuiksi. 

Leiripäivät (alustavasti klo 8.30-16)

  • 14.5.2022 Hyvinkää
  • 11.6.2022 Kerava/Tuusula
  • 13.8.2022 Tuusula

Jokainen leiripäivä koostuu lajivalmennuksesta ja lajin tarpeita tukevasta fysiikkatreenistä. Lajivalmennus järjestetään 5 koirakon ryhmissä (1,5 h) ja fysiikkavalmennus 5 henkilön ryhmissä (1h). Fysiikkavalmennukseen kuuluu treeniohjelma tukemaan itsenäistä harjoittelua leiripäivien välillä ja sen jälkeen. Tauoilla on tarjolla syötävää ja mahdollisuus verkostoitumiseen. Leirin hinta järjestävien seurojen seniorijäsenille 75 € (25 €/päivä). Alle 50-vuotiaille jäsenille sekä muiden seurojen seniorijäsenille koko leirin hinta 100€ tai 35€/pv jos ilmoittautuu vain yhdelle päivälle. 

Ilmoittautuminen on auki vain järjestävien seurojen seniori jäsenille (50-vuotta vuoden 2022 loppuun mennessä täyttäneet) 17.4.2022 asti, ja tämän jälkeen nuoremmille järjestävien seurojen jäsenille sekä muiden seurojen senioriharrastajille niin kauan kunnes paikat ovat täynnä!
Ilmoittaudu sennuleirille: https://forms.gle/XmqSKCFFn5iVpb957
 

Lajivalmentajana toimii Kim Kurkinen
Kim on harrastanut agilityä 20 vuotta ja kisannut usealla erilaisella koiralla menestyksekkäästi sekä kansallisella tasolla että kansainvälisesti. Kim on edustanut Suomea FMBB, PM-, EO- ja MM-kisoissa useasti ja saavuttanut useita joukkemitaleita (mm. MM-joukkuepronssia) sekä yksilö-MM hopeaa vuonna 2019. Kim omaa pitkän agilitykouluttaja taustan, on SAGI:n liittokouluttaja, ja toiminut  useamman vuoden TopTeam -lajivalmentajana eri alueilla.

Fysiikkavalmentajana toimii Sirpa Kaarnamaa
Sirpa on koulutukseltaan liikuntaneuvoja ja fysioterapeutti. Lisäksi hän on käynyt koirahierontakoulutuksen, joten tunneilla huomioidaan myös koiran fysiikkaominaisuuksien kehittäminen. Sirpa harrastaa myös itse agilitya aktiivisesti 2 v. aussinsa kanssa, joten lajin fyysiset vaatimukset ovat sitäkin kautta hänelle tuttuja.


Mikäli leiri ei tule täyteen järjestävien seurojen senioriohjaajista 17.4.2022 mennessä, ilmoittautuminen avataan myös muille agilityn senioriohjaajille (agilitylisenssin omaavat ohjaajat ovat etusijalla). Jos paikkoa jää, voidaan ne täyttää seniorirajaa lähestyvillä alle 50-vuotiailla ohjaajilla (hinta sama kuin järjestävien seurojen ulkopuolisilla senioreilla eli 100€ koko leiri tai 35€ yksittäinen päivä).

 

Leiri täynnä!