Palveluskoirien SM-kilpailujen mitaliputki sai jatkoa!

Tuusulan Kennelkerhon edustuskoirakot jälleen mitaleille PK SM –kisoissa!

Vuodesta toiseen upeaa työtä tehneet viestikoirakot taistelivat jälleen itsensä mitalikorokkeelle tänä viikonloppuna Paimiossa pidetyissä PK SM –kisoissa.

Hopeaa saavuttivat Roosa Tanhuanpää, Katja Pietiläinen sekä Beatrice jääden vain 0,5 pistettä kultamitalista! Beatrice juoksi itsensä tällä tuloksella myös käyttövalioksi. Tämä oli myös kolmas kerta peräkkäin, kun tämä koirakko on SM-kisojen palkintopallilla – huikeaa!

Pronssille – jälleen kerran – nousivat Janica ja Anitta Nurminen koiransa Saltzdal Draken kanssa. Laskujemme mukaan tämä on vuosien 2012 – 2017 aikana Nurmisten neljäs pronssi ja kolmas SM-mitalin saavuttanut koira… melkoinen saavutus sekin!

PK-mitalikuva

 

 

 

 

 

 

 

Kuva SporttiRakki

 

Lämpimät onnittelut mitalisteille – TuuKKin vuodesta 2009 alkanut mitaliputki sai jälleen kerran jatkoa!

Tämän vuoden kisoissa tehtiin myös TuuKK –historiaa, kun historian ensimmäinen edustajamme opastuskokeessa asettui starttiviivalle. Virpi Paananen koiransa Afterdawn Calypson kanssa sai yhteensä 234 pistettä ja sijoittui neljänneksi. Lämpimät onnittelut Virpille!

Joukkuekilpailussa TuuKKin joukkue sijoittui 6. sijalle 21 joukkueesta – tämä lienee historian paras sijoitus! Upeaa työtä jokaiselta joukkueen jäseneltä!!!