WANTED agilityn piirinmestaruuskisoihin talkoolaisia

Hei

Agilityn Uudenmaan piirinmestaruuskisat lähenevät ja TuuKKihan järjestää kyseiset kekkerit tänä vuonna. Ajankohta on 2.-3.9. ja paikkana on JAU:n halli Sipoossa (Rajakulmantie 224, 04430 Sipoo). Lauantaina kisataan 1- ja 2-luokkien kisat sekä piirinmestaruus joukkuekisa. Sunnuntaina on vuorossa 3-luokkien piirinmestaruuskisa.

Kisoihin tarvitaan kaikkien apua talkoo hommissa. Nyt siis ilmoittaudu talkooporukkaan 22.8. mennessä agility(at)tuukk.fi osoitteeseen. Ilmoittautumisessa kerro jos on toiveita talkoo ajankohdalle (la tai su / aamu tai iltapäivä) sekä jos olet kisaamassa ja missä luokassa.

Nyt myös kasataan TuuKKin joukkueita piirinmestaruus joukkuekisaan. Joukkueessa on 4 koirakkoa ja 1 varakoirakko per kokoluokka. Koirakot tulee olla kisaavia koirakoita (1-, 2- tai 3-luokassa). Jos sinua kiinnostaa osallistua TuuKKin joukkueeseen koirasi kanssa niin ilmoitathan siitä 16.8. mennessä agility(at)tuukk.fi osoitteeseen niin ehdimme kasaamaan joukkueet. Viestissä kerrothan koiran ja ohjaajan nimet sekä missä luokassa koira kisaa.
 

terveisin agilityjaos