Teemalauantai: Kohti eheää koe- tai kilpailusuoritusta

 

Nina Manner tulee pitämään Tuusulan Kennelkerhon jäsenille teemapäivän lauantaina 26.3.2022 klo 9-17:00

Päivän aiheena on “Kohti kisakokonaisuutta” eli kuinka saadaan eheä suoritus, joka kannattelee koko kilpailun tai kokeen läpi. Miten kokonaisuuksia kannattaa rakentaa? Miten palkata koiraa sosiaalisen palkan avulla suoritusten välissä? Kuinka ylläpitää sopiva vire läpi koko radan? Miten harjoittelen tokon siirtymiä? Miten tulen kehään sisään? Millaiset aloitusrutiinit kannattaisi valita?  

Teeman alle mahtuu monta erilaista haastetta ja Nina on valmis pureutumaan koirakoiden omiin toiveisiin ja haasteisiin tuona teemapäivänä. Koulutus on suunnattu kisauraansa aloittaneille tai aloittamassa oleville, mutta yhtälailla se sopii pennuille joiden kanssa on tarkoitus tulevaisuudessa kilpailla. 

Koulutus soveltuu sekä tokon että rally-tokon harrastajille. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Mukaan mahtuu 10 koirakkoa, jotka jaetaan kahteen ryhmään. Kullakin koirakolla on 30 min omaa, yksilöllistä harjoitteluaikaa. Ryhmän alussa Nina käy läpi hieman aiheeseen liittyvää teoriaa. 

  • Ryhmä 1: klo 9-12:30
  • ryhmä 2 klo 13:00-16:30.

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä kumpi ryhmä sinulle olisi mieleisempi. 

ILMOITTAUTUMINEN avautuu 15.2.2022 klo 8:00.
Hinta: 50 eur

ILMOITTAUTUMISLOMAKE

Ilmoittautuminen on sitova, joten jos saat paikan hakemaasi ryhmään sitoudut ottamaan sen vastaan ja maksamaan kurssimaksun. Jos olet estynyt osallistumaan jollekin kerralle, voit halutessasi myydä sen eteenpäin. Kurssimaksu erääntyy 20.3.2022