Vuosikokous 29.3.2022 Metsäpirtillä!

Tervetuloa Tuusulan Kennelkerho ry:n vuosikokoukseen 29.3.2022! Vuosikokous järjestetään Metsäpirtillä osoitteessa Turaniementie 61, 04370 Rusutjärvi. Jäsenyyden tarkistus suoritetaan klo 18-18:20 ja kokous alkaa klo 18:30. Vallitsevassa koronatilanteessa toivomme vuosikokoukseen ennakkoilmoittautumista, jotta osaamme varautua osallistujamäärään ja pystymme ottamaan huomioon sen hetkiset kokoontumisrajoitukset, sekä tiedottamaan mahdollisista muutoksista henkilökohtaisesti. Ennakkoilmoittautumiset seuraavalla lomakkeella: https://forms.gle/nKTiziSgMpjwMvP58

Linkki esityslistaan: Vuosikokouksen esityslista 2022

Vuosikokouksessa nimetään hallituksen jäsenet ja toimihenkilöt seuraavalle kaudelle. Mikäli juuri sinua innostaisi lähteä vahvemmin toimintaan mukaan, nyt on vielä hyvää aikaa kysellä mitä toimihenkilötehtäviä seurasta löytyy. Voit ilmaista hallitukselle olevasi käytettävissä johonkin tehtävään jo ennen vuosikokousta, varsinkin jos et pääse vuosikokoukseen paikalle, mutta kerro se viimeistään vuosikokouksessa.  

Vuosikokouksessa myös palkitaan Vuoden Koira 2021 -kilpailun sijoittuneet, joten mikäli olet osallistunut kilpailuun, muista tulla kokoukseen kuulemaan tulokset ja noutamaan mahdolliset palkinnot!

Lämpimin terveisin
TuuKKin hallitus