TuuKK kokoaa joukkuetta Uudenmaan agilityn piirinmestaruuksiin sekä SM-kilpailuihin!

Vuoden 2021 Agilityn Uudenmaan piirinmestaruudet kilpaillaan Lägi-Areenalla Lohjalla 24.-25.7.2021

Kukin yhdistys voi lähettää kilpailuun yhden joukkueen kustakin säkäluokasta. Joukkue koostuu neljästä (4) 1-3 luokan koirasta sekä varakoirasta. Joukkuekilpailuun voi kuitenkin osallistua myös minimissään kolmen koiran joukkueella, sillä joukkueen tulokseen lasketaan kolmen parhaan koirakon tulokset. Joukkuekilpailu käydään lauantaina 24.7.2021.

TuuKKin joukkueeseen voi hakea laittamalla sähköpostia agility@tuukk.fi -osoitteeseen otsikolla PM-joukkue. Kerro sähköpostissa missä säkäluokassa kilpailette, koiran virallinen nimi sekä kutsumanimi ja rekisterinumero. Mikäli hakijoita joudutaan karsimaan, pyritään joukkueisiin ottamaan ensisijaisesti yksi koira per ohjaaja. Joukkuevalinnoissa huomioidaan myös 2020-2021 kausien kilpailumenestys. Haku päättyy 27.6.2021, jotta joukkueen jäsenille ehditään tilata seuran edustuspaidat. Seura maksaa joukkueiden osallistumismaksut sekä edustuspaidat. Mahdollisista matka- ja majoituskuluista joukkueen jäsenet vastaavat itse.

Uudenmaan Kennelpiiri ry:n agilityn piirinmestaruus säännöt voit lukea TÄÄLTÄ

 

Vuoden 2021 agilityn Suomenmestaruudet kilpaillaan Turussa 27.-29.8.2021

Seura voi nimetä jäsenistään joukkueen jokaiseen säkäluokkaan. Joukkueen koko on 4 koirakkoa + 1 varakoirakko, paitsi xS-luokassa 3 koirakkoa + 1 varakoirakko. Joukkueessa olevilla koirilla tulee olla osallistumisoikeus agilityn ylimpään tasoluokkaan (3-luokkaan). Osallistumisoikeus tulee olla saavutettu ilmoittautumishetkellä. 

Mikäli seuralla ei ole mahdollisuutta nimetä johonkin kokoluokkaan omaa joukkuetta, se voi muodostaa yhdistelmäjoukkueen yhden tai useamman SAGI:n jäsenseuran kanssa, jolla ei ole omaa joukkuetta kyseisessä kokoluokassa. Tarvittaessa pyrimme käyttämään tämän vaihtoehdon. 

TuuKKin joukkueeseen voi hakea laittamalla sähköpostia agility@tuukk.fi -osoitteeseen otsikolla SM-joukkue. Kerro sähköpostissa missä säkäluokassa kilpailette, ohjaajan nimi, koiran virallinen nimi sekä kutsumanimi ja rekisterinumero. Mikäli hakijoita joudutaan karsimaan, joukkuevalinnoissa huomioidaan 2020-2021 kausien kilpailumenestys. Haku päättyy 26.7.2021, jotta joukkueen jäsenille ehditään tilata valitut edustusasut. Mikäli joukkuetta ei saada kasaan, voidaan joukkuetta täydentää 9.8.2021 asti. Mikäli yrität nostaa koirasi 3-luokkaan 27.7.-9.8.2021 välisenä aikana, laitathan siitä myös meille tiedon 26.7.2021 mennessä! Seura maksaa joukkueiden osallistumismaksut sekä valitun edustusasun. Mahdollisista matka- ja majoituskuluista joukkueen jäsenet vastaavat itse.

SM-kilpailun kilpailuohjeet vuodelle 2021 löydät TÄÄLTÄ

 

HUOM! Seura maksaa koirakon osallistumismaksun (1 koira / ohjaaja) myös SM-yksilökilpailuun, mikäli koirakko on aktiivinen yhdistystoimija ja edustaa kisoissa Tuusulan Kennelkerhoa. Arvokisoihin osallistuva ohjaaja maksaa osallistumismaksun ensin itse ja esittää laskun hallitukselle rahan palautusta varten.

 

– Agilityjaos