Ilmoittautuminen kesän rally-tokon koulutuksiin auki

Päivitys 10.5.2021: Ilmoittautuminen päättynyt.  Ilmottautuneille ja kursseille mahtuneille ilmoitetaan mahdollisimman pian. Valitettavasti kaikki halukkaat eivät mahdu ryhmiin.

2021 kesäkurssien ilmoittautuminen auki 4.-9.5.2021. Koulutukset järjestetään Tuusulan kennelkerhon kentällä, Tuusulassa viikoilla 20-24.

Tiistaisin 18.5. – 22.6.2021(yhteensä 5 kertaa)
17:30 – 18:30 ohjattu A Ryhmä 5 kertaa, 30€
18:30 – 19:30 omatoiminen ratatreeniryhmä 15€
19:30 – 20:30 ohjattu B Ryhmä 5 kertaa, 30€

Koulutuksiin ei saa osallistua kipeänä. Kukin ilmoittautuu ja osallistuu omalla vastuullaan, eikä osallistumismaksuja palauteta osallistujan joutuessa jäämään pois koulutuksesta. Koutuksissa pidetään 2m turvaväliä ja suosittelemme maskin käyttöä. Mikäli kurssi joudutaan lopettamaan kouluttajan sairastumisen vuoksi ennen kuin yli puolet kurssikerroista on pidetty, osallistumismaksuja palautetaan tapauskohtaisesti.

Halutessasi voit ilmoittautua useampaan ryhmään. TÄYTÄ JOKAISESTA PAIKASTA ERILLINEN LOMAKE! Paikat jaetaan seura-aktiivisuuden perusteella, mutta etusijalla kevään ryhmäläiset, joilta peruuntui tunnit ja talkoovelvoitteet suoritettu. Ohjattujen ryhmien taso määräytyy ilmoittautuneiden mukaan. Omatoimessa olisi hyvä olla jonkun asteinen tuntemus lajiin. Kaikissa ryhmissä harjoitteet suunnitellaan, niin että eri tasoisille koirakoille riittää haastetta.

Ilmoittautumisen päätyttyä saat sähköpostiin varmistuksen paikasta. Kurssikirjeessä on tietoa treeneistä ja tarkemmat maksutiedot. Tarkistathan myös roskapostisi ettei tieto paikasta ole mennyt sinne (lähettäjä rallytoko(at)tuukk.fi)

Pyrimme järjestämään joka kaudella koulutuksia kaiken tasoisille koirakoille, mutta koulutustarjonta vaihtelee kouluttajien saatavuudesta riippuen. Jos haluat mukaan iloiseen joukkoomme ja on jotain kysyttävää, niin laitathan rohkeasti viestiä osoitteeseen rallytoko(at)tuukk.fi 

Koulutusryhmään osallistuminen edellyttää Tuusulan Kennelkerhon jäsenyyttä. Joten valmistaudu liittymään yhdistyksen jäseneksi ryhmäpaikkasi on varmistunut.

 

Ilmoittautuminen TÄSTÄ!  Ilmoittautumislomake löytyy myös osoitteesta https://forms.gle/qgWgg1bKY6WnDVDN8